Slut, the end, finito, законченный

EM-spelet är över för Sveriges del!!
Kan ha varit den sämsta matchen de spelat i historien. Det såg ut som om alla varit ute å festat igår å bara var allmänt slitna idag. Ingen mötte bollen, ingen verkade vilja ha bollen å det fanns inget som helst snack på plan. Men vem vet, det kanske funkar att slå ett högt inlägg in i ryssarnas straffområde för 1000 gången.. Hm nä det funkade visst inte denna gång heller. När ska Sverighe lära sig ett nytt spel, alla andra länder lärde sig läsa Sveriges spel för flera år sen. DEn enda i Svenska laget som jag tycker får godkänt idag är Petter Hansson för sitt otroliga slit nere på backlinjen, synd att han inte lyckades forcera in ännu ett eller två mål idag.
Antar att det bara är att gratulera Ryssarna, om jag inte minns helt fel så möter dom Holland i kvarten, känns ganska skönt å veta att dom åker ut där för borde inte Holland ta hem hela EM i år??


Kommentarer
Postat av: D.

Rätt att Hansson var bra. Ljungberg får godkänt för en mycket bra första halvlek också, försvann dock i andra. Mellberg och Larsson var ok matchen utan att glänsa. Övriga får bakläxa, allra mest Elmander som inte hade ett rätt på hela matchen... eller kanske Lagerbäcks fel egentligen som inte bytte ut honom i pausen.

2008-06-19 @ 10:45:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0