Grattis käre mor

Idag är det ju självklart mors dag å detta ska firas med en bild på min käre mor.


Grattis Mamma!

Tjejkväll

Det blev ju som sagt tjejkväll igår med en massa vin, kex å ost, mumsigt! Det blev även att se Robinsonfinalen å självklart var det ju fel person som vann. Liksom (ursäkta språket), vad fan har Ellenor gjort på den där ön?? Jarmo skulle absolut ha vunnit, han är en överlevare med sitt myrätande osv. Menmen, inget att göra åt nu. Annars bjöd kvällen bara på riktigt bra sällskap å sjukt bra kväll. Idag blir det istället plugg inför framläggningen av uppsatsen imorn.

Världens bästa dag

Hade nog världens bästa dag igår. En tur på stan, en tur i spåret å en tur på dansgolvet. Det va faktiskt Loffa som tvingade ut mig i spåret, väldigt tacksam. Han pushade mig så jag faktiskt klarade femman utan att stanna för första gången i år. Men efter det va det fest så klart. Man kan ju inte va nyttig en hel dag. Festen va skitkul, å hela dagen hade underbart väder så som sagt, världens bästa dag.
I och för sig kan denna kväll kanske vara med och fightas om titeln. Det blir tjejkväll med vin, kex å ost! Å om jag känner oss rätt lär det inte gå speciellt lugnt till ;)


Färdigflyttad

Jaha. En dag fylld av slit å städ är över. Själv är jag stationerad hos broder Dennis å möblerna är nog hemma i Silverdalen nu. Det känns konstigt att inte ha någon lägenhet att kalla sitt eget hem längre å ännu konstigare känns det att någon annan snart kommer sova i MITT lila rum. Kommer verkligen sakna det rummet, å Snjezana så klart. Tre år tillsammans å inte bråkat en enda gång. Måste vara något slags rekord för tjejer. 

Men nu fortsätter livet mot nya äventyr. En vecka kvar i Linköping, en månad i Silverdalen å stugan. Sen Melbourne! Goodie 

Knäppjökarna

Knäppjökarna är ett resultat på min otroliga samlarförmåga. Hittade några "sagor" som jag skrev när jag va typ 7-8 år, här ett exempel. Lägg märke till den otroliga kreativiteten och stavningsförmågan :P

"Det var en gång en knäppjök som hette Agust, Men de kalade honom bar knäppjöken. Hej Kneppjöken. Hej Hakan. Men en dag kom det en flicka som hade blit ökso förolempad. Vad heter du. Jag heter Sanna men dom kalar mig knäppjöken. Vad deter du do. Jag heter Agust men do kalar mej for knäppjöken. jag vill fråga scans på dej. På mej okej jag sejer vell ja. Så att vi kan bli kalade knäppjökarna. Slut"

LIte dilaketstavning å en massa annat som också är fel. Ska aldrig mer klaga på att någon annan stavar fel :)

Sämst i världen på packning

Jag hatar verkligen att packa å därför tar det en sån otrolig, ursäkta språket, jävla tid! Kanske är så att jag hatar det eftersom jag är så sämst samt att jag är drottningnen på att samla på mig saker och fästa mig vid dom så jag inte kan slänga skiten. Plus att jag har så sjukt mycket böcker nu så alla kartonger blir svintunga, trots att jag försöker fördela dem över alla lådor. Man kanske helt enkelt skulle satsa på en skittung låda å sen alla andra lite lättare, men då går den väl sönder.. Är det någon som är sugen på lite chicklit-böcker så har jag en hel del så hojta bara till ikväll om du är sugen på att låna någon/några tills efter jul.

FÄÄÄRDIG!

Uppsatsen är inlämnad å det känns helt underbart efter allt slit. Nu blir det annat slit istället. FLYTTPACKA! Behöver två karlar imorn som kan tänka sig bära lite möbler. Skulle va jättesnällt om någon kunde ställa upp. Ber jättesnällt. *Puppyeyes*


Hör av er i så fall..

Snart klar

Efter att ha suttit vad som känts som dag å natt med uppsatsen de senaste dagarna börjar vi äntligen bli klara. Det är bara en massa småändringar kvar å självklart att korrekturläsa den. Måste säga att jag ser fram emot att kunna få sova lite bra igen, eller ja, en/två nätter dvs. För sen blir det att sova på en soffa i ca en vecka, goody.. Men det ska nog funka det med, tur att soffan är mjuk. Så imorn efter att uppsatsen har lämnats in kl 12 blir det hem å packa packa packa! Har ännu bara lyckats packa vardagsrummet :S


Uppsats hela dan'

Vi hade handledning på uppsatsen idag. Kanske inte jättesmart 1,5 dag innan inlämning eftersom man alltid börjar tänka en massa efter handledningar, men det var ändå välbehövligt. Tyvärr va det precis som vi befarade å vi la till å med till en frågeställning efter vad som kändes som en timme av diskussioner om hur den skulle formuleras. Så äntligen har vi slutat för dagen nu och hoppas på att vi hinner imorn istället. Får väl bli en all-nighter i skolan i värsta fall! Men längtar en hel del tills på onsdag när den äntligen ska in! Hmm, känns som jag redan sagt det men är för trött för att fatta det.

Fick reda på en god nyhet idag i alla fall. Jag fick lägenheten jag sökte i Melbourne. Eller lägenhet å lägenhet, ett rum där jag delar badrum å kök med någon annan. Det ser i alla fall jättefräscht ut å jag tvivlar inte ett dugg på att jag kommer stortrivas. Så nu ska jag bara skriva på kontraktet å betala in depositionsavgiften. Shit va avgifter det är som man inte tänkt på! Blir ju fattig innan jag ens kommer dit.


Uppsatshelg

Efter att ha suttit i skolan till kvällningen en lördag så kom AnnaPanna hem till mig för lite tacos å film som kompensation för att snurra runt i en gummiboll. Skönt med en lugn helg efter förra helgens alla äventyr, har fortfarande lite ont i handen, men det är en historia som jag inte tänker berätta hur den skadan uppstod :P..
Loffa å jag hade slutit en deal med ett annat par som skriver uppsats nu å eftersom vi har inlämning på onsdag så läste vi igenom varandras tills idag. Med andra ord va det bara att ge sig upp tidigt imorse å läsa en uppsats på 100 sidor, inte det roligaste när man är så morgontrött som man är. Men igenom den kom man å på eftermiddagen träffades vi å gick igenom de som skulle ändras. Å det va nog det roligaste "förslutseminariet" vi har haft tror jag. Skrattade så vi grät vid mer än ett tillfälle å då bara av felskrivningar i uppsatsen typ. Vi kanske var lite slut i huvudet efter alla läsning under morgonen, vem vet, kul va det i alla fall :).
Nu är det bara å fixa det som Robban å Erik inte tyckte var helt självklart å sen ladda inför den sista intervjun imorn! Med andra ord kommer morgondagen bestå av intervju, transkribering, klämma in en massa från intervjun i uppsatsen å sen eventuellt vara klar. Hoppas verkligen det så inte mamma skäller ut mig för att jag inte hunnit packa när dom kommer med flyttlasset på torsdag :P

Hur ska jag bo?

Det blev visst ingen Zorbing idag. Det regnar i Södertälje så det kunde inte bli något med det. Istället har jag suttit å försökt komma på hur jag vill bo i Melbourne, det är ju liksom bara 1,5 månad tills jag åker dit. Loffa tipsade om ett ställe som heter RMIT Village Old Melbourne. Å jag måste säga att det ser helt otroligt ut där. Antingen blir det en 2 bed Studio eller en 5 bed Studio vilket innebär att man har ett eget rum men delar allt annat typ. Det är ganska dyra rum men catering av mat ingår så kanske är värt att bli bortskämd ett tag. Ja ni kan ju själva se på bilderna. Ser det inte helt underbart ut :)


I have had an apifany!

Det har tagit mig hela 22,5 år att komma fram till att i princip alla romantiska komedier handlar om samma sak. Kille träffar tjej, killen inser inte att han älskar tjejen förens det NÄSTAN är försent, killen vinner tjejen tillbaka. Detta kan självklart även gälla åt andra hållet, dock väldigt sällan. Har sett på två filmer ikväll där just det här hände, alltså där killen gör bort sig. Vad annars liksom :P Å missta mig inte nu, jag älskar såna här filmer fortfarande så det här inlägget handlar alltså inte om att klaga, utan bara om ett uppvaknande!
Filmerna var Jack & Jill, en film som jag trodde hade något med den underbara serien som gick för några år sen men icke. Så lite besviken blev man allt, men den funkade ändå. Den andra filmen va en som jag inte sett på ett tag så va dags att uppdatera sig lite: Made of Honor. Hunken McDreamy kan man inte få nog av!

Helg?

Helg? Vad är det? Loffa å jag har varit uppe på campus båda dessa "HELGdagar" och det är rätt öde, men ändå finns det inte ett grupprum ledigt. Inte heller kan man sätta sig i någon av C-husets alla salar eftersom det är LinCon i helgen. Menmen vi hade ju långhelg förra veckan så ska väl inte klaga egentligen. Imorn kanske det blir en liten paus i alla fall. Det är meningen att Anna å jag ska iväg på Zorbing imorn men vi får väl se om vädret tillåter det. Får ringa på morgonen å kräva att dom ger mig ett ja eller nej, vill inte åka 20 mil (enkel resa) i onödan.

Eftersom jag varit så dålig på att lägga upp bilderna från SOF tänker jag bara lägga upp ett par, orkar inte sätta mig å fiffla med  massjobbet som skulle krävas för att göra helgen rättvisa. Istället kan jag ju säga att det va sjukt kul, va faktiskt inte en dag som var tråkig :)



Blev visst några fler än jag tänkt mig. Men nu är dom uppe i alla fall, finns väldigt många fler om någon vill ha!


Sååå skööna




 

Ljuger tydligen!

Kan vara den sämst på att hålla mina löften nu. Vet att jag lovat att lägga upp bilder från SOF men har faktiskt inte haft tid. Satt med uppsatsen hela dagen igår å på kvällen blev det en tripp till Valla för att leka med Frida. När jag väl kom hem på kvällen hade jag så ont i magen så jag inte kunde stå upp. Men ska verkligen försöka ikväll. Kan dock bli en lång dag i skolan. Loffa å jag ska diskutera om vi verkligen använder oss av all teori vi har skrivit, lär kunna ta sin tid. Bara en vecka kvar nu, sen ska den in!


Crash, bang, booom

Det blir inga bilder från SOF här idag. Vill ni se dom nu får ni helt enkelt gå in på fejjan. Har lagt in alla bilder två gånger å taggat alla två gånger, så nu är jag trött på det. Skitdator! Bilderna kommer upp här imorn istället, looovar! Dock inte lika många som på fejjan utan bara ett par få utvalda.
Nattinatt


Kan vara världens bästa låt!


Trött blötdjur

Dagen började ju inte så bra med spöregn å ett måste att åka till FOI för en intervju. Sen att intervjun gick så där förgyllde ju inte själva morgonen ett dugg. Men dagen blev i alla fall bättre. När jag kom hem började jag äntligen kolla lite på flyg, visum å csn-lån osv. Flyget är bokat, CSN kan jag söka först på onsdag å visumet måste jag nog ringa till australienska ambassaden för att fixa, såg krångligt ut på nätet. Det bästa av allt är att flygbiljetten gick på hela 4000kr mindre än väntat, alltså nästan hela chocksumman som visumet kommer gå på. 4500kr ska dom ha, bara för att jag ska få vara i landet. Menmen, vill man ha en upplevelse så får man väl försöka förtränga den småländska snålheten.
Nu är det nog dags att transkribera lite, vill inte få skäll av Loffa imorn :P.. Uppdatering från SOF (som förresten ägde totalt) kommer nog lite senare ikväll om jag inte somnar först. Är om möjligt tröttare idag än jag va igår.


Jag säger bara...


SOF-torsdagen

Hjälp va trött jag är men inte går det sova. Vaknade för ett tag sen, fullt påklädd på överkastet. Med andra ord va det en bra kväll igår. Nina å jag gick in med inställningen att bli jättefulla, något vi lyckades rätt så bra med. Ett annat mål med kvällen var att hitta bårhuset igen, vilket vi inte lyckades med :(. Denna gång hade vi heller inte några killar med oss å va väl inte lika "modiga" som sist. En skrek (oftast jag) = alla skrek. SKITKUL :)

Nu är det snart dags att ge sig iväg på en intervju på FOI. Kan väl inte påstå att varken jag eller Loffa är speciellt pigga idag men det får gå ändå. Men efter det börjar festen igen. Bara två dagar kvar nu :)

SOF Norrköping

Jaha ja, då har man varit å festat i Norrköping igen. Förfesten började hemma hos Göte. Det va en väldigt rolig förfest och bra start på festandet. Tycker lite synd om Göte att behöva städa det idag bara. Sen va det bara att bege sig av mot bussen som tog oss till Norpan. Väl i Norrköping va jag å Robin jättekissnödiga så jag kommer på den smarta idéen att gå hem till storebror Toni för att låna toan. Tror han fick sig ett gott skratt när två fulla studenter kommer infarande en onsdagskväll :). Tack storebror, tror du räddade en sprängd blåsa på Robin :).. Trappan var inget anorlunda mot Kårallen, speciellt inte nu när hälften av besökarna var från Linkan. Men kul hade vi, dansade gjorde vi och drack lite till!

Dags att börja förbereda för det riktiga SOF å det kommer börja med ännu en bårhusjakt, nu ska det banne mig hittas :)

SOF

Förslutseminariet fixat, fick bra feedback på uppsatsen så nu är det bara att ändra. Men det får bli nästa vecka, för nu drar SOF igång på allvar. Ikväll blir det Norrköping, va ju inte förra gången så måste ju dit å kolla vad alla tjatar om :)..

En låt dagen till ära:

Lyckan är total

Okej, för det första så börjar SOF idag, med andra ord fest resten av veckan! För det andra, jag har äntligen blivit antagen på RMIT i Melbourne, Australien! Terminen börjar den 20/7, alltså är det bara lite mer än två månder dit. Stress, måste fixa visum, flygbiljett, nånstans att bo å säkert en massa annat som jag inte kommit på under dessa femton minuter av pågående lycka. Är väldigt nervös just nu, men det är säkert inget mot vad jag kommer vara om 1,5 månad :)


Vilken är bäst?




Längtar till sommaren

Det kanske inte är rätt dag att få sommarkänslor på eftersom det är typ 10 grader, mulet å bara allmänt tråkigt väder. Men medan jag gick igenom lite bilder att använda för att eventuellt designa om bloggen så hittade jag lite fina å gulliga bilder från förra sommaren.

Vi börjar i rätt ordning med festivalen som är sommarens första händelse: (klicka på de små bilderna för större)

Anna på taket å fäster en tuka skulle jag gissa. Å på den andra bilden vår bästa vän liften. Jag kan ärligt talat erkänna att jag aldrig åkt upp i den. Det är inte lätt att vara höjdrädd med våra arbetsuppgifter :P


Två av alla jättegulliga kusinbarn, Ebba ca 2 år, Meja 3 veckor. (Om jag inte minns helt fel)


Frida å jag körde fisketävling under kvällarna. Den där stora abborren fick tekniskt sett Frida upp. Men den va på mitt spö å åt upp min mask först så teoretiskt sett va den min :P


Eftersom vår stuga ligger i en kohage tyckte jag det va dags att efter 22års rädsla bota min koskräck! Det gick väl sådär..


BUSTER!
Min kusins hund. Blandning mellan typ fyra olika raser, antar att han inte är lika liten längre :)


Euroboy!
Råttan som jag tog hand om i några veckor.


Två härliga bilder ut mot vattnet! Kan man annat än längta till såna här kvällar?


Inte imponerad

Jag är typ alltid senare än alla andra med å se dom där så kallade storfilmerna. Igår va vi några stycken hos Göte för att se The Dark Knight. Alla hade sett den förutom jag så klart å alla sa att den va skiiiitbra. Sjävklart tror man dom å har ganska stora förväntningar på filmen. Men ack så illa. Eller rättare sagt så va väl inte filmen jättedålig, men den va inte skiiiitbra heller. Så till framtiden ska jag sluta lyssna på vad alla säger om vilka filmer som är bra eller dåliga å göra min egen uppfattning först. Lesson learned!


Härlig röst

Det här är en sån där låt jag haft hur länge som helst på min spellista. Å jag kommer aldrig ihåg vad den heter, så nu när den äntligen kom igång tänkte jag att det va dags att dela med mig av den. Det kanske även får mig att komma ihåg namnet oftare.



Helgen

I fredags va det UK (UteKravallen) och den hade väl inte de bästa förutsättningarna då det skulle regna hela natten å kvällen. Som tur va regnade det bara på kvällen och det istället blev redigt skönt väder under natten. Finns inte så mycket mer att säga om kvällen förutom att vi hade roligt. Tyvärr finns det inga bilder från kvällen eftersom jag va förnuftig nog att inte ta med mig kameran i regnet.

Igår vaknade jag alldeles för tidigt men mådde ändå rätt så bra. Senare på kvällen kom Anna hit å vi hade en filmkväll. Valet av film blev Marley & Me, en som jag redan sett en gång men grät inte mindre för det. Väldigt bra!! Helt egenom har helgen varit väldigt skön, en blandning av fest och lugn å ro. Kan väl behövas nu när SOF-veckan närmar sig.


Lite av varje

Vilken tur, Sveriga vann kvarten.. Men klarar dom en semi mot Kanada? Va det inte typ samma förra året å då gick det väl inte så bra om jag minns helt rätt. Men sen så har jag ju minne som en guldfisk också så kanske inte är att lita på.

Det är typ ett år sen vi skiftade nu, det vill säga så har man varit patet i ett år. En gång patet, alltid patet! Men orsaken till att jag kom att tänka på det är att SM 08/09 har skiftat hela dagen å vi får väl se hur pigga dom är imorn ;).. Men kul har dom och dom kan äntligen börja använda "DET VA BÄTTRE FÖRR!" så att det faktiskt eventuellt stämmer. Man får väl helt enkelt önska SM 09/10 lycka till å hoppas ni fixar en festerifest som pateterna kan komma å grisa på ;)

Funderar även på att ändra designen på bloggen igen så behöver tips om allt typ. Märkligt så fort man tröttnar på den man har. Samtidigt har jag väl blivit lite inspirerad av Lill som vill ändra på sin. Klart man blir sugen också då liksom. Men av erfarenhet både av bråk med PhotoShop å valet av vilka färger man ska välja så brukar det kunna bli en heldagsprojekt. Å det är ju liksom inget man har tid med nu när man skriver uppsats. Är också lite sugen på att flytta bloggen till en egen sida, men det får nog vänta ett tag till. Måste ju få funktionerna att funka i så fall också å så bra är jag inte på webprogrammering direkt :S..

Nä nu är det läggdags, ska upp tidigt imorn å springa. Finns verkligen inget skönare sätt att starta dagen :)

Nattinatt


Ambassadör Lina

Har precis kommit fem från en så kallad ambassadörsdag med alla som ska studera utomlands 2009/2010. Ingen har egentligen fått antagningsbeskedet än men dom tyckte ändå det va bäst att dela ut viktiga papper som kanske inte kommer till användning. För min del va faktiskt inte föreläsningen som hölls givande för fem öre. Den handlade nämligen om hur man ska bete sig i vissa länder, alltså mycket om japan å latinoländer. Ingenting om varken Australien eller Tjeckien som Nina ska åka till. Därför satt vi mest å ritade i mitt block å gjorde till å med ett eget suduko som tro det eller ej.. gick ut! Menmen, nu är den gjord och det är väl bara å vänta på antagningsbeskedet som ska komma någon gång i maj. Skulle inte va helt fel om det kom snart, terminen startar ju 20/7.

Nu då?

Det va då förbaskat vilket otur man ska ha. Kan det inte vara fint väder någon gång när man har några timmar över liksom? Ösregn å fritid funkar bra när man sitter framför brasan antingen i källarn eller i stugan å kanske spelar lite kort. Det blir inte lika mysigt när man sitter i en lägenhet med en TV som skrämmer skiten ur en. Å då menar jag inte alla dokusåpor som är skrämmande dåliga. Utan att den börjar stänga av å på sig lite som den vill. Den har även vid flertalet tillfällen satt igång myrornas krig å blivit extremt högljud. Gärna vid tillfällen då man halvsover lite.
Men för att se lite positivt på denna skitdag så är rapporten inlämnad å vi är rätt nöjda med hur den ser ut än så länge. Men det är ju ändå några veckor kvar till den riktiga inlämningen. Men vi har inte så mycket att göra nu på den, sitter mest å väntar på att få svar från de vi vill intervjua. Men FOI-folket är ju inte alltid i Linköping så svar därifrån kan ta ett tag.


Krossat hjärta

Mitt hjärta gör ont, det har gått i kras i tusen bitar. Arsenal förlorade mot United!

Det va inte ens kul å se, matchen va avgjord efter 11 minuter. Sen att Arsenal typ hade två skott på mål under hela matchen gjorde inte direkt att hoppet tändes någon gång. Aj aj aj, det va ett hugg där kniven satt kvar lite för länge å även snurrades några varv.
Okej kanske inte riktigt så dramatiskt, men det va ingen kul match å absolut ingen kul förlust. Men sånt händer å nästa år har ingen en chans mot Arsenal. Det gäller att aldrig tappa tron för grabbarna!

Inför inlämningen

Imorn är det delinlämning på uppsatsen. Å eftersom man inte bara vill lämna in utkastet som man sitter å jobbar i, som för övrigt ser för jävligt ut, så har dagen gått åt till att snygga till den ordentligt. Vet inte hur många ställen vi hittade där det stod med röda stora bokstäver "DET HÄR ÄR SKIT" eller "MÅSTE VERKLIGEN SKRIVAS OM" eller min personliga favorit "VART HAR VI TAGIT DETTA IFRÅN?". Ja, man skriver å skriver å ibland glömmer man ju liksom bara att referera, man är ju inte mer än mänsklig liksom :P. Eller som min gamla klassföreståndare brukade säga "människan är av naturen lat" , RIP Bjarne. Nu ska man bara läsa igenom allt lite snabbt å sen blir fotboll hos Göte. Det kan nog bli en ganska spänd stämning då Göte är ett stort United-fan samtidigt som jag håller mitt Arsenal varmt om hjärtat. Men vi alla vet ju att Arsenal vinner ikväll ;).. Finalen i Rom hade ju inte varit helt fel å se.


Någon som hör när hon sjunger La voix?

Okej, så här ligger det till. Jag tycker inte om Schlager för fem öre men kanske känner att man borde känna igen den svenska vinnarlåten. Därför, sisådär en två-tre månader efter alla andra lyssnade jag för första gången på den. Mest för att alla tidningar tjatar en massa om hennes klänning å vilka hon har en chans att slå osv, helt enkelt bara en massa trams. Och okej, låten är annorlunda precis som alla har sagt. Men att den va bra kan jag väl inte direkt påstå. Men sen så gillar jag ju som sagt inte schlager heller, i alla fall inte den som skapas nu för tiden. Allt va väl bättre förr helt enkelt!

Fritid

Åhhh va skönt, dagens måsten är redan klara. Med andra ord, det jag skulle fixa på uppsatsen idag är redan klara. I vanliga fall brukar jag sitta med uppsatsen framför mig å få ångest för att jag inte kommer på något att skriva under dagarna, men konstigt nog brukar det komma igång på kvällarna, undrar varför det är så.. Hmmm... Frågan är ju nu bara vad man ska göra resten av dagen nu då, nu när man har så mycket fritid.. Å lyssna på det ordet, friiiiitiiiiiid, det liksom bara flyter fram så fint :).. Trist bara att det inte är så varmt nu när jag äntligen hade haft tid att sitta ute i solen å gassa rejält.


The Ditty Bops


Uppsats så klart

Långhelgen är snart över å självklart går det inte en helg utan att skriva uppsats. Men det är ett måste, på onsdag är det delinlämning och ja, vi har gjort det mesta som ska lämnas in. Bara skriva en liten del analys å snygga till hela uppsatsen sen är det färdigt för inlämning nr 1. Konstigt egentligen att de vill att vi ska börja analysera redan innan alla intervjuer är klara. Tycker det borde vara lättare att jämföra alla svaren på samma gång istället för att ta en i taget å låta det gå ett tag emellan dom. Men lärarna har väl gjort det här i några år så dom vet väl bäst antar jag.

Annars så började dagen med en tur i spåret. Tog den långa rundan för första gången någonsin här uppe å det gick mycket bättre än förväntat. Resten av dagen, dvs efter uppsatsskrivandet, kommer bestå av slöhet å tv-tittande. Ja, det va väl allt för denna gång. Ännu ett intressant inlägg om Linas liv, jajemensan! :P


Valborg i Uppsala

Valbrog är över och det va en hejdundrandes fest hela "helgen". Festen började redan på bussen i onsdags å slutade inte förens sent på torsdagsnatten (för vissa)..
Onsdagen bestod som sagt av en lång bussresa till Uppsala, färefter tog vi det lite lugnt för att börja igen. utestället belv Norrlands nation. Väldigt stort å bra ställe där vi skakade dom lurviga hela natten lång. Dagen efter va det väl inte lika kul att börja dricka tidigt på morgonen men satte i oss lite ändå. Vi satte oss i en park som snart överfylldes med människor. Senare ställde vi oss i kö (två timmar innan insläpp) för att vara med på galoppen på Snärkans. Kön va nog det värsta jag varit med om, å inte bara för att man nyktrade till. Utan för att folk började trycka i kön så polisen fick komma emellan. VId ett tillfälle va jag å Scherman intryckta mot en massa cyklar å har fina blåmärken nu. Men det va lätt värt det. Väl där inne började vi spruta champagne på varandra å dansa till ett bra coverband. Efter det va det bara att gå genom Uppsala, illaluktande å nerdränkta för att fortsätta festen på annat håll. Den kvällen hann man dock bli bakfull innan det va dags att börja dricka igen. Scherman jag å Robin kom väl aldrig riktigt igång å va sjukt trötta så vi stack ifrån de andra väldigt tidigt å somnade redan vid 22. Lite pinsamt men helt klart värt det!

I vanlig ordning, lite bilder :)




RSS 2.0