Togafesten

Har varit lite seg efter helgen, men bättre sent än aldrig eller hur? Tänker inte säga så mycket mest bara lägga upp lite bilder för att visa hur kul vi hade å hur otroligt snygga vi var. Lägg märke till mina nya skor som jag är otroligt stolt över att jag hann köpa efter tentan å fortfarande va i tid till sittningen.
Klicka på bilderna för att se en större bild.




Detta va bara några av alla kort, men som ni ser så är vi otroligt finklädda och vi hade otroligt roligt.. Vill ni ha resten av korten säg bara till.. Berättar om lördagen imorn för nu ska jag sova
Sov så gott

Tenta/Wii/Elinpiad

Idag ska det skrivas tenta, den borde inte gå bra alls för jag har lyckats hitta massa andra roliga saker att göra istället för att plugga hela veckan. Sen att det har varit helt underbart väder har ju inte gjort saken bättre direkt. Tentan är egentligen inte svår, det krävs bara tålamod för att få in allt (tålamod är inte min starka sida). Sen är det ju eftermiddagstenta också, då har man ju all tid i världen att plugga på morgonen tänker man ju jämt..
Men fick mitt Wii idag så va självklart tvungen att testa det en liten stund. Väntar bara på chippet nu också så man kan börja spela lite andra spel and Wii Sports, visst är även det kul men det finns ju så många mer att testa på :).

Efter tentan idag blir det att stressa ner till stan för att köpa ett par skor som jag kan ha till Togafesten ikväll, för ärligt, va har man för skor till en TOGA??? Jag tror jag satsar på ett par sommarskor av något slag. Är ändå i ett behov av ett par nya då mina förra gick sönder precis lagom tills sommaren var över förra året :(.. Men eftersom vi ska tävla imorn så får vi en fulsittning ikväll (Toga-sittningen kallas den också), kommer bli jättekul, alla är klädda likadant, får bara hoppas att vi kan knyta dom rätt. Å imorn ska man försöka ta sig upp till själva tävlingen där vi bland annat ska slåss med riktiga fiskar. Ni vet när man sitter på en stock av något slag å slåss med kuddar, den gör vi fast med fiskar.. Kommer bli grymt kul.. Lördagen avslutas med en finsittning så även denna helg är det fullt upp, men det kommer bli så otroligt roligt.. Önska oss lycka till i Elinpiaden nu :)


Blåtira

Ännu en gång har man vaknat upp å kännt att man aldrig borde dricka igen. Ännu en gång har man vaknat upp med mystiska blåmärken som man absolut inte vet vart dom kommer ifrån. Ännu en gång har man vaknat upp å kännt att man kan ha gjort något dumt igår, frågan är bara vad. Men det hör väl till dagen efter antar jag :)
Mina mystiska blåmärken finns det inte någon förklaring till, bland annat upptäckte jag att jag va helt öm under ögat, tankarna går tillbaka till föregående kväll "slog jag mig verkligen i ansiktet?". Springer till närmaste spegel för att se hur det ser ut, phu det syndes inte så mycket. Men ännu en gång har man alltså lyckats få en blåtira och ingen aning om hur, när eller varför

Badande

Badhusfesten, en fest utav det vanliga. Det började med en förfest i trädgårdsföreningen med massa andra festerier, det blev till och med fotbollsmatch tekfack mot filfack (filfack vann så klart även om inte tekfack vill erkänna det). Därefter bar det iväg mot spritrundan där vi fick lite för mycket fulvin å kanske en öl för mycket, men va gör väl det när det är festerifest :).. Iaf va själva badhusfesten hur kul som helst, åkte jättemycke kana å bråkade tillräckligt mycket med folk som vanligt. Det va helt enkelt den perfekta kvällen.. Nu ska jag sova för ärligt även om det va några timmar sen jag drack min senaste droppe alkohol så känns den fortfarande :)...

Sov så gott.. Puss å kram


Barn säger sanningen om.....

Barn är bara för härliga helt enkelt:

Hönor som får gå var de vill lägger finare ägg eftersom de slipper ha hönsnät runt huvudet. Hans 6 år

Skillnaden på tantkroppar och manskroppar är att tantkroppar har flera hemliga rum i bägge ändarna. Mikael 6 år

Nästan alla människor har en hjärna. De som är lite dumma har en hönshjärna. Johan 5 år

En mormor är en som hela släkten har kommit ut igenom. Då är det väl inte så konstigt att hon är lite sladdrig i skinnet. Kristina 7 år

Farmor tycker inte om att sola topless. Det är för att hennes toppar har blivit lite lösaktiga. Stina 6 år

Bönder är liksom en egen ras, precis som rörmokare och föräldrar. Anders 8 år

En psykolog är en galen man som slår tanter. Emelie 6 år

image27

Kanske inte redigt det Emelie 6 år menade men skulle lika gärna kunna ha varit det en psykolog gjorde :P


Jakten fortsätter

Fick ett nummer till en kommunsnubbe hemma i Hultsfred som skulle kunna hjälpa mig hitta rätt försäkringsbolag, gissa vilket han sa att det va då TryggHansa så klart. Det försäkringsbolag jag som jag blev mest idiotförklarad av förut idag, kul att ringa tillbaka till dom nu då. Men ska ringa till Stålhagsskolan också för att få det bekräftat så det inte är if i alla fall.. Återkommer med info om det när det finns mer att säga..

Idag va det årsmöte för sektionen. Andra året i rad som jag håller i det, förra året gick mötet på rekordfarten 15 min å mitt mål var att slå det i år. 16 min tog det i år, kunde gått om jag pratat lite snabbare (går det?)... Lite trist att jag inte får testa på att slå rekordet nästa år :(..
Efter det stack jag å Frida å körde Bodypump, hur kul som helst men aj vad ont det kommer göra i typ en vecka framåt (kanske längre men lite otur och med den turen jag haft kan ni ju tänka er själva). Det värsta av allt är att värken säkert kommer komma smygande under hela dagen imorn, fast vad gör väl det. Imorn är det Badhusfest och sveda eller värk kommer inte att finnas med i ordlistan :)


Jag är bitter

Denna eftermiddag har mest bestått av att ringa runt till försäkringsbolag för att få någon rätsida på vart min olycksfallsförsäkring var år 2005. Efter att ha ringt mammas å pappas, min å snjezanas kom vi fram till att det va ju självklart skolförsäkringen. Vart f*n hade vi den då? Skickar mess till Lill som har koll på allt, hon å hennes mamma kom fram till att det måste ha varit skandia, snjezanas mamma säger if, mina föräldrar säger skandia också men att det måste fortfarande gälla genom folksam. Alltså ringer jag först till folksam vilket inte resulterade i något alls (de börjar nog bli trötta på mig nu). Därefter ringer jag skandia, som säger att nä det är inte dom längre, if å dom har slutat samarbeta så if har hand om skolförsäkringarna numera. Ringer självklart direkt till if där de säger att det absolut inte finns några försäkringar gällande mig hos dom. GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA säger jag då å ringer hem till mamma å gråter lite för frustrationen å ilskan blev bara värre å värre.
Därefter ringde Snjezana till if för att kolla om hon fanns med där, för ärligt det vore ju inte första gången jag försvann i några register/journaler. De hittade inte henne heller men hon fick ändå prata med en mycket mer kompetent människa än jag fick, då de kom på att skolförsäkringar inte har med privatkunder att göra utan företag eftersom man blir försökrad genom kommunen. Så gissa vad jag gör nu. Jag är nummer 1 i kön till ett nummer som Snjezana fick. Samtalet har nu pågått i 30 min och 20 av dem var jag nr 2 så det går framåt.


I valet å kvalet

Som jag sa förut fick jag ju lite pengar för min invalidisering. Funderar nu på om man kanske skulle använda dom för att köpa ett Nintendo Wii, har velat ha ett så länge plus att jag fick mersmak när jag va med i några kogvetares experiment där jag fick spela lite Wii. Ska jag eller ska jag inte köpa? Ifall jag köper ska jag köpa två handkontroller direkt? Ifall jag köper ska jag köpa ett chip direkt? Frågorna är för många :)
Ringde till Folksam förut idag å frågade hur jag skulle gå tillväga med ärret då å fick svaret att invalidisering hos idrottsskador är bara en liten bråkdel av så mycket jag skulle kunna få. Hon rådde mig attt skicka in invalidiseringen till mitt försäkringsbolag också samt skicka in om ärret där. Väldigt trevlig tjej måste jag säga, men visst känns det lite som att försäkringsbolagen gör allt för att man ska få mycket pengar av ett annat försäkringsbolag? Typ som om det skulle hjälpa dom att få mer kunder då de andra gått i konkurrs eftersom det inte finns mer pengar att ge ut :p.. Nä men ärligt, hon var verklgien till stor hjälp, det va första gången någon faktiskt gav en direkta svar och råd, och inte bara svara "vi får vänta och se", så tack vem du nu var :)..
Utvecklingen med boken har gått lite framåt. Fast inte när jag pratade med mamma, då fick jag smaka på min egen medicin när hon sa att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, precis det jag sa i mitt inlägg om just Stephanie Plum 11, haha mamma :)... Men Marie och jag har pratat om det lite nu, och eftersom Marie snart ska göra en liten flytt till Lönneberga (bara över sommaren, plus att hon ska resa en massa, AVIS) ska hon läsa den först, för hon är ju lika såld på dom böckerna som jag. Sen på något sätt kommer hon att ta med den till Linköping vid något besök innan hon ger sig ut i den stora vida världen.
Nu ska man nog kunna sova gott inatt igen


Lite sämre blev den

För det första kom jag på att jag hade varit otroligt smart när jag beställde Stephanie Plum 11 från cdon.. Jag hade tydligen inte beställt något därifrån sen jag bodde hemma i Silverdalen så gissa vart den boken ligger nu, jo hemma i Silverdalen så klart. Å dit ska man ju inte föens efter sista tentan så kommer inte kunna läsa den på 1,5 månad ändå.. Väldigt deppig för det.
För det andra fick jag äntligen min invalidisering som jag har gått å väntat på i över 1 år. Försäkringsbolaget kom fram till att jag är 5% invalid, det känns som ganska mycket faktiskt. Jag visste ju att det skulle bli i procent men hade nog räknat med typ 2% eller nåt, inte hela 5%.. Men man får ju iaf lite pengar för det, men jag hade ju även räknat med att få för mitt otroligt fula ärr som jag fick efter den lyckade operationen (ja, sarkasm är mitt andra namn idag). Det visade sig att idrottsfall inte har något med ärr att göra över huvud taget så nu måste jag kontakta mitt vanliga försäkringsbolag om det. Antar att det kommer ta jättelång tid det här med nu, men det får det väl göra isf. Pengar kan ju självklart inte göra mitt knä snyggare, men med tanke på hur jag mått för mitt knä å hur det ser ut så är iaf pengarna en liten tröst. Det är ju inte jag som har gjort fel med knät, stygnen togs bort för tidigt och såret gick upp igen och rehabiliteringen ska vi inte ens prata om. Så nu har jag ett 10cm långt ärr mitt på knät som är lite mer än 1cm brett på det värsta stället.
Men hej, jag är ju ändå 5% invalid, dags att börja tänka positivt :)


Förbannade sopbilar

Kom precis hem från min andra springtur på tre dagar (rekord :P). Å på vägen hem så är jag väldigt nära att bli påkörd av en sopbil. Det kunde liksom inte ha varit någon cool bil, ingen aning om vad det skulle kunna vara för slags bil i och för sig, men just en sopbil. Tänk om han verkligen hade kört över mig, hur kul hade det då varit att berätta den historien "A men du föstår, jag blev överkörd av en sopbil" hahahaha skulle nog svaret bli då :P
Så ja, nu kan väl ändå inte dagen bli sämre i alla fall :)


Häxorna förintar sig själva

image23

Sanning??

En filosofiprofessor stod framför sin klass. Han tog upp en stor tom glasburk och började fylla den med stenar. Därefter frågade han klassen om burken var full.
Klassen svarade att burken var full. Då plockade professorn upp en låda med grus och hällde detta i burken. Sedan skakade han på burken lite lätt. Gruset föll naturligtvis på plats mellan stenarna. När han hade skakat klart frågade han åter klassen om burken var full. Studenterna svarade ja och skrattade.
Nu plockade professorn upp en låda med sand och hällde sanden i burken. Sanden fyllde igen de sista håligheterna.
- Okej, sa professorn. Jag vill att ni ska se på denna burk som ert liv. Stenarna är viktiga saker: Din familj, din partner, hälsa, barn, saker som om allt annat var förlorat och endast dessa fanns kvar så skulle ditt liv fortfarande vara fullt. Gruset är andra saker som har betydelse: Ditt jobb, ditt hus, din bil etc. Sanden är allt annat. De små sakerna i din tillvaro. Om du häller sand i burken först, finns det inget utrymme för grus och stenar. Det är likadant med ditt liv. Om du ägnar all din tid och energi år de små sakerna kommer du aldrig att ha plats i ditt liv för saker som är viktiga för dig. Lek med dina barn, ta dig tid att bjuda hem dina vänner, ta med din partner ut och dansa. Det kommer alltid finnas tid över för att gå till arbetet, städa och gå ut med soporna. Se därför till de större stenarna först, saker som verkligen har betydelse. Bestäm dina prioriteringar!
Plötsligt steg en student fram och började hälla en burk öl i glasburken. Sanden sög upp ölen, som också fick plats. Nu var burken verkligen FULL.

Sensmoralen i denna historia är följande: Det spelar ingen roll hur fullt ditt liv är, det finns alltid plats för öl!

Vit helg

Efter att ha somnat på soffan kl 23 en fredagkväll vaknade man nu upp väldigt utvilad. Kan inte minnas senaste jag hade en vit helg här uppe i Linköping, det brukar bara bli när man besöker Silverdalen konstigt nog. Denna dag kommer bestå av lite slappande nu på morgonen, en springtur i spåret, sen ner på stan för att träffa Marie. Vi ska äta glass på Bosses (världens godaste glass), sen hem till mig å se på film å eventuellt dansa dansmatta. Marie ska även klippa min lugg, det är bara ett måste för den har börjat bli alldeles för lång å irriterande.

Avslutningsvis: När jag vaknade på soffan inatt å gick å la mig i min säng hann jag se lite på Jay Leno där en av skådespelarna från Battelstar Galactica (stavas det så??), eller BSG som en nära vän säger (han har t.o.m. dvd-boxarna), va gäst. Hon fick frågan varför BSG va så populär, och hon svarar något i stil med: Ja, vi är ju inne på vår fjärde och sista säsong nu och folk tycker nog om den för att den är så realistisk (handlar den inte om några som åker omkring i rymden och krigar med andra planter?). Nästa mening: Den har ju både robotar och människor....
Kommer inte ihåg vad hon sa härnäst men tycker nog att jag fått fram min poäng i alla fall. En Sci-Fi serie som är realistisk? Skulle inte tro det..


I väntans tider

Andas ut, inte på det sättet.. Idag har varit en dag full med bara väntan. Började med seminarie kl 9 som va klart vid 10.15. Efter det va det ingen ide att sticka hem eftersom jag va lunchvakt i SAKS-rummet mellan 12-13. Å sen va det ingen ide att sticka hem där emellan heller för vi hade föreläsning kl 15. Då måste bara tilläggas att det är första gången någonsin vår klass har föreläsning efter kl 12 en fredag, man är inte redigt van vid det om man säger så.. Alltså som sagt, dagen har bara bestått av att vänta å vänta, men som tur var så har det varit underbart väder så vi har suttit ute några timmar.
Väl på föreläsningen får vi höra den skönaste kommentaren som en föreläsare kan säga eftersom vi inte va mer än 8 st som kom dit.

"Ja, jag hade ju egentligen inte heller velat komma hit"

Å gissa vad jag gör nu då?? Jag VÄNTAR på att Marie ska komma hem så vi kan gå ut å gå med Anna i det fina vädret idag igen..

Stephanie Plum

Inatt kommer den ut. Den elfte boken av Janet Evanovich's deckar/komdie-serie om Stephanie Plum, prisjägaren som ständigt får sina bilar uppsprängda och spanar efter förrymda brottslingar tillsammans med sin mormor. Titeln till den 11e boken är Explosivt byte och det säger väl en hel del om vad som kommer hända i denna bok.
Det bästa med den här serien är att man inte kan välja en favoritbok, alla är lika bra å spännande. Man måste bara veta vad som händer i nästa, förut hade jag turen som kunde läsa alla de 10 första på en gång och jag måste säga att jag har lidit i väntan på den 11e i ett halvår ungefär. Hade jag inte varit en student som bara får 7000 i månaden hade jag haft råd att köpa den inbunda för flera månader sen, men nu är läget som det är och man måste vänta på poket-versionen, men den som väntar på något gott väntar ju aldrig för länge..

Bara fem minuter kvar.... tihi :D

SAKS

Visst är det kul när folk verkligen vill förändra saker. Årets styrelse har verkligen blivit helt perfekt, sjukt kul å se när alla är delaktiga i diskussionerna och kommer med nya förslag på saker som ska hända. Redan efter andra mötet har vi bestämt vad som ska hända. Det kanske inte är något som är 100% klart än men jag tror att under det här året kommer det alltid finnas saker att göra. Vad som ska hända tänker jag inte berätta utan det kommer märkas med tiden. Trodde först att jag hade tagit mig vatten över huvudet när jag tog rollen som ordförande för sektionen men jag inser nu att med styrelsens hjälp kommer det blir hur bra som helst. Ni är underbara :)

Praktik

Nästa termin har vi valet att läsa en kurs som heter Praktik 30hp. Vilket betyder att praktiken tar upp hela terminen. Fredda å jag har varit lite sugna på det å har genom min bror fått kontakt med FOI. Idag va intervjun....
För min del va det första jobbintervjun någonsin för hemma i Silverdalen fick jag bara frågan om jag ville jobba kvar efter sommaren också, lagom så där på "landet" som alla kallar det (det är faktiskt ett samhälle :P). Alltså va jag sjukt nervös å lät säkert som jag va helt blåst medan Fredda skötte sig jättebra och verkade veta vad han skulle säga hela tiden.
Fast när vi fick frågan vad vi ville göra blev det lite värre.. För ärligt vi har ingen aning om vad systemvetare gör i arbetslivet känns det som. Liksom, hur ska vi veta det när vår programansvarige (som har jobbat med ämnet i typ 20år) inte ens kan definiera ordet systemvetenskap. Som tur var så va FOI väldigt förberedda och presenterade tre olika systemutveklingsprojekt som de håller på med. Om jag fattade allt rätt verkar det som att vi ska få testa på alla dessa tre delar om vi vill och om vi får platserna så klart. Lite nervöst att gå å vänta, som sagt allt går mycket lättare på "landet".

GLÖMD och AfterDart

Vi överlevde helgen till slut. Sen att veckan kommer gå åt till att ta igen all sömn det har ju inte med saken å göra.

GLÖMD
Forsmyr å jag va de enda som representerade SM på denna festerifest så vi slog ihop oss med FBI. Kvällens tema var att bäst tema vinner. FBI hade kommit på den lysande ideen att vara vasaloppsåkare vilket resulterade i en vinst för just bästa tema.

image22

Visst är vi vackra :)..

Personligen bytte jag senare om till en gammal tröja som det stog "BÄTTRE HÅNGEL" på bröstet. Den va fint röd också. Resten av den kvällen gick jag runt å sa att jag va Björn Borg som åkte Vasaloppet och promotade Bättre Hångel.. Hade väldigt roligt åt det just då men skäms lite nu i efterhand :P.. Festen va annars väldigt lyckad, det va roliga och annorlunda lekar så bra jobbat CC.

AfterDart
Stort grattis till FBI-Hanna å FBI-Sara som var med i det vinnande laget. Själv fick jag aldrig ens kasta en pil för mina lagkamrater lyckas få ut oss ur tävlingen innan det blev min tur, tack för den killar ;)..
Men under kvällen hade vi nog den roligaste förfesten någonsin, någon fick den superbra ideen om att leka inte nudda golv. Ingen av oss tvekade och tog upp benen från golvet direkt. Detta pågick ett bra tag och jag har en rolig video när Mattias försöker ta sig fram till köket under lekens gång, men har tyvärr lovat att inte lägga upp den någonstans så vill ni ha den fråga honom lite snällt :)..
AfterDart sen va lika bra planerad som FörDömd, ännu en bra fest av D-Group alltså. Det fanns tydligen lite olika aktiviteter att hitta där men vi hittade bara tjurridningen vilket resulterar i ett par blåmärken och några sår, men det va det värt. Dansgolvet hade bästa musiken någonsin, Anna å jag dansade nog i princip hela kvällen. Kul när man kan precis alla låtar å att alla låtar går att dansa till så man inte bara står å gungar lite. Resultatet av att vi sjöng hela kvällen blev att Anna tappade rösten.. Det va väldigt svårt å tolka henne men tycker nog att våra tolkningar blev lite bätte än det hon egentligen försökte säga ;)..

Allt som allt så har det varit en jätterolig... lång.... helg. Å nu är det dags att komma tillbaka till verkligheten å plugga en massa denna vecka.

Två citat också:
Forsmyr sitter med en kniv i handen: "Detta är min favoritnecessär".. Känns som lite fel ord men kul blev det
Från ingenstans kläcker Mattias detta: "Jag känner mig som en liten.... övergiven.... fladdermus"

På återseende


FörDömd

Man säger att alla kravaller är likadana å det finns inget speciellt med dom längre, men jag måste faktiskt ge en eloge till d-group som faktiskt lyckades ändra på tänkadet. Varför kommer jag till senare.

Förfesten ägde rum hemma hos Fredda där det fick plats fler än vi trodde. Förfesten va en helt vanlig förfest egentligen men vi hade lite extra kul med mina SMglasögon som gick sönder/någon tog sönder :P. Antingen såg man ut som en redig nörd eller ssom någon slags insekt.

image18image17image16image15image14image13image9image19image20

Nu till varför kvällen va så bra. Vilket band kan få 500 fulla studenter att för det första sätta sig ner som barn framför scenen? Vilket band kan få alla fulla studenter att sjunga med i precis alla låtar? Vilket band kan få alla studenter att göra samma rörelser till låtarna?? Jo, MORA TRÄSK!!!! Bästa spelningen någonsin, alla blev verkligen max 10 år igen å alla kunde ju låtarna. Det va trångt å varmt där inne men att sitta nästan längst fram var det värt. En hyllning till Mora Träsk som troligen är bättre än någonsin med sin Huvud Axlar Knä å Tå eller Tigerjakten, helt underbart.

image21

Resten av kvällen gick alla omkring å pratade om just Mora Träsk och hur bra dom va. Så som sagt, tack d-group :)

På återseende


Ikväll smäller det

Jaha, ikväll drar det igång.. Kravall ikväll, festerifest imorn å tävling med lite festligheter på lördag. Just nu sitter man bara å väntar fast inte på DÖMD utan på bilen som ska ta en till systembolaget.
För att sysselsätta sig har jag fixat till min header, den blev väl inte jättesnygg men jag är nöjd. Photoshop å jag kommer ju inte direkt överens så man ska inte klaga. Här är ursprungsbilden

image6

Självklart måste man bli inspirerad av en så vacker bild från festivalen, tänk bara känslan att stå inne i folkmassan å trängas, kan inte bli bättre :).. Årest festival lär bli den bästa på många år då grymt många bra band ska komma. Det blir nog mitt första år då jag faktiskt planerar att se band i förväg å inte bara hänger på anna för att se alla band hon ska se. Bara en sån sak som att Rage Against the Machine ska spela på Hultsfred är ju ett måste att se.

På återseende (på hultsfred)


Med en turban genom Ryd

Japp, nu är jag tillbaka.. Denna gång ska jag försöka vara lite flitigare på att skriva om äventyren men lovar självklart inget. Ångrar hur som helst att jag tog bort den förra bloggen, gör allt för att den ska se ungefär likadan ut så man känner sig som hemma :)

Titlen till det här inlägget bör kanske förklaras och det är egentligen inte så himla pinsamt som man kan tro när det gäller mig. Men hur som helst så fick vi den underbara ideen att hultsfredsfolket i Linköping skulle basta i helgen som har varit. Det började med att jag skulle boka bastun på måndagen. Jag säger då det, GÖR ALDRIG SMÅÄRENDEN PÅ STÅNGÅSTADEN/STUDENTBOSTÄDER SISTA DAGEN I MÅNADEN. Otroligt dumt ja, men det fick helt enkelt ta den tiden det gjorde för man kunde ju inte svika hultsfredsborna.
Iaf så fick jag hämta nyckeln på fredagen utan problem å sen va det bastu på lördagen som gällde. Det måste ha varit världens bästa ide. Anna Marie å jag hade kommit överens med att lyxa till det rejält å satt å drack skumpa i bastun, så god har den nog aldrig varit förut. Efter bastun hade vi bestämt att vi skulle hälsa på hemma hos en av Henkes kompisar som hade utflyttningsfest så vi tjejer va ju självklart tvugna att gå hem å fixa till oss. Å eftersom vi hade glömt borste hela bunten fick vi helt enkelt sno om handduken runt huvudet, precis på det sättet alla tjejer är så bra på, å sen gå hem. Det blev många konstiga blickar från folk, är bara glad att det va mörkt ute så inte ännu fler så oss. Vi började med att gå hem till Anna så hon fick klä på sig lite fina kläder å hämta saker för att göra sig iordning för vi skulle alla göra oss iordning hemma hos mig. Efter det gick vi hem till Marie så även hon fick hämta sina grejer å även klä på sig något snyggare. Vad kan vi efter detta dra för slutsats?? Jo att både Marie å Anna är jättefint uppklädda å har iaf snyggat till håret något, vilket betyder att jag är den enda av oss i träningsbyxor å turban kvar när vi skulle gå skamvägen genom studentryd hem till mig. Mycket pinsamt måste jag säga..
Det blev aldrig någon utgång heller så alla extrasträckor in i studentryd istället för att ta bakgatorna hem till mig va helt i onödan, fast kul hade vi ändå :). Kvällen avslutades med ett parti tokstolle å en tur till statoil för den traditionella mosbrickan. Kvällen blev som sagt kanske inte som vi hade tänkt oss men det är inte så ofta man får ihop (de flesta) hultsfredsborna en å samma kväll så den va nog snudden på perfekt ändå.

Måste självklart avsluta med  två kort bara för att dom är så gulliga

image1     image2

 
Efter helgen finns det säkert något mer kul att berätta för det ser ut som att det blir tre-dagars i helgen :S.. nä men det ska bli kul å speciellt, vi ska tävla :D

På återseende

RSS 2.0