AUD

Har hämtat ett litet startkapital i AUD nu. Väldigt färgglada å fina måste jag säga, speciellt på mitt överkast som troligen är det man lägger märke till mest på bilden. Det börjar bli mer märkligt nu, att jag ska åka dvs, läskigt!!!



Flyttar upp till stugan över helgen nu så linameek tar troligen en liten paus i några dagar medan hon är ute å leker i skogen!

WOW-Freakout

Man ska inte ge sig in i leken om man inte leken kan tåla. Tydligen har hans mamma stängt av hans wow-konto och därmed flippar han ut totalt. Kan faktiskt ha varit bland det roligaste jag sett :)


Flugorna anfaller

Har äntligen fått lite färg på näsan idag. Tyvärr är det ju som alltid, RÖD RÖD å lite mer RÖD!  Blir aldrig brun utan jag brukar gå först till någon slags kokt kräft-röd för att senare återgå till min vanliga transparanta och likbleka hud. Men i år kan ju faktiskt vara första året då jag kanske kan få något mellanting för en gångs skull, återstår å se helt enkelt. Skulle ju inte vara helt fel å komma ner till Melbourne med lite solbränna där dom förhoppningsvis är vinterbleka just nu :)..
Dagen började med att måla lite för att senare övergå till en fika med Lill i Hultsfred. Hon har fått jobb å lägenhet där så är jätteglad för henne. En vacker dag kommer hon va alla elevers favvolärare, henne kan man lära sig mycket av ;)

Började fundera på en liten sak idag när jag klippte gräset också. Kan flugor känna smärta?? Hade nämligen världens mest irriterande fluga runt omkring mig under tiden. Jag slog å slog på den men inte försvann den, vid ett tillfälle ställde jag mig tlll å med å skrek på den (tur gräsklipparn va igång så inte grannarna hörde :P), men den kom bara tillbaka för mer. Jag hade ju knappast kommit tillbaka om en varelse som är 1000000 gånger så stor som en annan hade slagit till en, det känns ju som att det borde vara ett dödande slag snarare. Blir galen, tyvärr är det väl mygg å flugor som tillhör de få negativa sakerna som finns med en svensk sommar!


The Gummy Bear Song

Sitter å tittar på So you think you can dance å självklart visar dom ju några som är så otroligt dåliga på att dansa att man undrar varför dom är där. Men det va en som jag verkligen fastnade för, tror hon gjorde någon modern dans där man mest springer omkring med armarna svajande i över huvudet. Så har suttit å försökt att hitta den på tuben så klart men utan resultat. Istället får man väl bjuda på en lite sång Nina, Sarah å jag verkligen fastnade för :P


Lite gullig är han ju i alla fall ;)

Sportgrodor

Eftersom jag inte har något vettigt att skriva så får det väl bli lite skojsigheter istället. Å eftersom U21-VM är i full gång tänkte jag att det skulle passa med lite sportgrodor. Den personliga favoriten är ju självklart Göran Zachrisson men det finns allt några fler guldkorn i höstacken.


- "Tyskarna spelar ishockey stående och det går ju inte" Arne Hegerfors

- "Bra spelare har tur, och glöm inte att skogen består av 90% luft" Göran Zachrisson

- "Det är glest mellan stråna men dom klipper det tätt" Bo Hansson

- "Ännu är inte sista sparken sagd" Lasse Kinch

- "Han missade en putt som inte var längre än en stor fisk" Göran Zachrisson

- "Dunga tar Baggio bakifrån... de känner ju varandra sedan tiden i Fiorentina" Bo Hansson

- "Detta måste vara Östers defensivt bästa målchans hittills i matchen" Staffan Lindeborg

- "Greenen är så snabba att bollen inte stannar förrän den slutar rulla" Göran Zachrisson

- "Okej grabbar! Nu vill jag att ni går in på plan som hungriga dvärgar"! Bob Hougthon

Midsommar

I år blev det ingen stor fest, inget liseberg eller något annat som de andra åren. Istället planerade jag ingenting utan ville bara umgås med familjen nu när jag inte kan träffa dem på ett halvår. Det började med lite god mat med mor å far för att senare åka upp till stugan där min bror hade fest. Det va ganska speciellt att festa med dom som fortfarande ser en som den jobbiga 13åringen man en gång var. Men kul va det å rätt annorlunda mot hur man är van vid att festa :)

Trevlig midsommar på er!


Då va det dags igen!

Jaha, har ännu en gång ingen ursäkt till varför jag inte skrivit här. Har helt enkelt inte haft så mycket att skriva eller egentligen orkat. Men lovar att det blir ändring när jag kommer till Melbourne, bara 2,5 veckor kvar, läskigt.

VI kan ju börja med festen i O-hamn. Sarah bjöd på jättegod mat å tjejkvällen varade väl ca 2-3h innan pojkarna började ösa in. Utgång blev det också, men alldeles för sent för att det va lönt att gå till något ställe att dansa, snålänning en gång, snålänning alltid! Hur som helst va det en jätterolig fest och kommer sakna er hur mycket som helst. Va inte lika roligt att säga hejdå dagen efter :(

På måndagen började mitt "sommarjobb". Började äntligen att måla stugan. Detta med blandade känslor då jag tycker det är rätt okej att måla, men är livrädd för höjder å stegar. Men det har gått bra å det röda är klart nu. MEn två saker jag har funderat över under tiden jag målat är hur jag kan få mer färg på mig själv än på mina kläder samt hur man kan få blåmärken över hela benen av det, väldigt märkligt!

Har även varit hos optikern för första gången på tre år. Visade sig att jag hade en massa sår på ögonen så nu är det glasögon som gäller i några dagar. Inte kul måste jag säga. Hatar mina glasögon, mina ögon börjar rinna så jag känner mig täppt plus att jag får en jobbig huvudvärk av dom.

Men annars så händer det inte så mycket i mitt liv just nu. Som ni kanske förstår så uppdateras det inte så mycket just därför. Men nu blir det en tur in till Vimmerby för att träffa Linda å Marie. Vi ska tydligen gå på ALV, myspys :)

Trippar hit å dit

Veckan har än så länge bjudit på både en tripp till vårdcentralen å folktandvården. Å ni som känner mig vet ju att jag är otursfågeln nummer ett men det handlar faktiskt inte om skador den här gången. Istället är jag en vaxpropp å lite färre tandsten mindre. Igår var Nina å Sune på besök i stugan. Dom valde verkligen helt rätt dag att komma då det är den enda som solen har visat sig på denna vecka. Idag blir det ännu en tripp in till Hultsfred men denna gång för att fixa till håret. Ska både färga å klippa å det om en halvtimme. Å ännu har jag inte kommit fram till vilken färg jag ska ha håret, hmmm..

Imorn blir det en tripp in till Oskarshamn istället. Nina, Sune å jag ska hälsa på Sarah. Med andra ord blir det fest. Å när det blir fest börjar Sarah sjunga den här underbara låten :)


Sammanfattning av veckan

Hjälp va dålig jag varit på att uppdatera här då å har faktiskt ingen ursäkt för det.. Men istället får det väl bli en liten snabb resumé av vad som hänt under veckan.
Har haft slutseminarie så nu är det bara ett år kvar till examen, läskigt. Jag har även flyttat hem till silverdalen helt å hållet igen. Men det är bara för en månad så ska bli skönt att njuta lite av det förhoppningsvis fina vädret eftersom jag ska vara upp i stugan å måla lite.. Med andra ord, äntligen ett "sommarjobb" där jag får vara ute hela dagarna.. Egentligen är det väl inget sommarjobb utan mest att jag frågade pappa om han behövde hjälp. Vilket jag han behövde, så nu slipper jag klättra på väggarna :)
Helgen åkte jag tillbaka till Linkan för att fira Sofies examen. Det va en jättekul kväll å jag fick säga hejdå till en massa människor som jag kommer sakna något helt otroligt. Nästa gång man ser dom är i januari, vilket känns helt skumt. Men dom klarar sig nog :P.. Dagen efter åkte jag upp till Norrköping för att hälsa på bror å svägerska. Mor å far hälsade på dom så blev en mysig heldag med familjen (-dennis). Fick också passa på att knäcka Toni genom att lösa ett svårt suduko på typ två minuter när han lämnade rummet. Själv hade han suttit i säkert en kvart med sitt ;).
Å idag har jag inte gjort något annat än att klippa gräset. Verkligen ett intressant liv det här :).. Ett fåtal bilder från veckan kommer upp när jag hittar min sladd så jag kan föra över dom från mobilen.


RSS 2.0