Hållplats Australien

Bakfull å dan va jag tvungen att masa mig upp till skolan idag för att lämna in min ansökan för den enda utbytesstudentplatsen som vårt program har att erbjuda. Som man kan förstå av namnet på inlägget så är den i Australien, närmare bestämt Melbourne. Planen är att vara där ett halvår och jag åker alltså i juni/juli någon gång, det vill säga om jag får platsen, hoppas hoppas!
Hela veckan har jag hunnit ändra mig flera gånger ifall jag ska söka eller inte men nu är det gjort och det pirret som uppstod i magen går inte att beskriva. Å pirret lär väl inte försvinna förens v51 när beskedet kommer :S

Happy Birthday to me

Jaha, då va det dags igen.. Att ännu en gång bli ett år äldre.. Hur känns det?? Ville egentligen inte gå upp ur sängen men jag älskar födelsedagar, vems det än är, så kom på bättre tankar väldigt snabbt.
Vad kommer dagen bestå av då?? Sitter just nu på jobbet/praktiken som vanligt. Kommer jobba här till ca 16 för att sen ha sektionsmöte kl 17 där vi har massor att prata om så lär inte va hemma förens närmare 19 och då kommer det vara födelsedagsfika hemma hos mig. Med andra ord kommer det bli en lång dag! :)

Pre-födelsedag

Buset och äventyret Anna drog med mig på resulterade i en musikal nere på Konsert och Kongress. Musikalen som har gått sen 60-talet och nu har världsturne har namnet HAIR. Visste inte så mycket om den innan och vet egentligen inte mer om den nu men har i alla fall sett den.

I "halvtid" frågade jag Anna lite generet, vad handlar musikalen om? Hon svarade att hon inte hade en aning och att hon precis skulle fråga mig det samma. Det kändes som om handlingen inte var så viktig ändå, musikalen var fortfarande fylld med massa bra musik och härliga danser även om sensmoralen verkade vara att krig är idiotiskt och att många amerikanska unga killar ger sig ut i kriget utan att veta vad de egentligen krigar för.
I alla fall så var kvällen lyckad, fylld med många skratt, trevligt sällskap och några nakenchockar, en där det va 20 nakna män på scenen samtidigt ;)
Tack Anna! :D

Inne på I-landsproblem igen

Snart är dagen slut, dvs jobbdagen.. Sen blir det hem å stressa så att Anna kan ta med mig ut på äventyr. Direktiven jag har fått är att jag ska klä mig lite finare än normalt, men inte så fint som när vi går ut. Bara för att jag har fått direktiv om klädsel så kommer jag tömma garderoben, prova allt (minst 15 ggr) för att sen slänga på mig något i sista sekunden som ser mer hemskt ut än normalt. Eftersom Anna känner till min garderob i ty minsta detalj tycker jag att hon kunde varit snäll nog att säga "det här tar du på dig, och inget tjafs!", så mycket lättare livet vore om någon annan tog alla ens beslut..


Förberedelser inför the big 22

Som sagt så fyller jag år på onsdag och eftersom Anna har hittat på något bus som hon ska dra med mig på imornkväll måste jag alltså ikväll förbereda det lilla födesledagsfikat jag kommer ha. Med andra ord så har jag bakat nonstop sen jag kom hem, SKITKUL verkligen för då har jag ju äntligen något att göra under kvällarna. Men det tog bara 1,5h, vilket jag tycker är konstigt för det känns som det tar så lång tid när jag i vanliga fall bara bakar en sak å nu bakade jag tre.. Men tror jag lyckats med allt iaf, vågar inte smaka förens på onsdag för då jag får se om de andra faller ner till golvet medvetslösa av kakförgiftning :)




Inbrott i SAKS-rummet

Vårt sektionsrum har för andra gången på ett halvår drabbats av inbrott. Dörrlisterna var också denna gång helt förstörda och vårt lås har bytts. Det är jävligt tråkigt att folk inte kan lämna våra saker ifred, det kostar nämligen oss flera tusen att laga skiten igen, iofs går det säkert på försäkringen men vi måste ju lägga ut tills dom pengarna kommer in ändå..
Iaf så hände det här troligen någon gång under fredagskvällen, alltså måste det ha varit någon med nyckel in i Kårallen eftersom byggnaden ska vara låst. Ett gäng såna nycklar finns det självklart eftersom alla sektioner har ett visst antal.
Vi hade även denna gång lite tur i oturen då det inte verkar som om något fattas.. FÖRUTOM.... ett litet kassaskrin som fanns i vårt låsta skåp, inbrottstjuvarna måste haft bråttom eller nåt för det verkar som om de inte kollade i skrinet då de hade upptäckt att detta var tomt. Som sagt, antingen hade de väldigt bråttom eller så var de bara väldigt tröga. Hur det gick för de andra sektionsrummen som också blivit drabbade vet jag inte, men hoppas ändå ni hade lika mycket tur som vi!

Har världens bästa föräldrar

Jag kommer slippa min gamla sletna jacka i vinter.. Mamma skrev på msn idag att jag skulle skicka efter jackan :)... Blev väldigt förvånad men hur glad som helst. Självklart är det inte så att jag får det bara hur som helst utan jag fyller år på onsdag och får det alltså som en födelsedagspresent. Så tack världens bästa föräldrar, ni är guld värda!


Fest som vanligt

Den lugna fredagskvällen blev inte så lugn. Istället blev det ett besök på Flamman där vi dansade å hade hur kul som helst.
Ikväll blir det inte helelr så lugnt då det är Sjukhusfest på NH. Har hört att den är slutsåld så folk kommer det knappast vara brist på i alla fall :).. Råkade köpa en ny snygg klänning som jag tänkte ha på mig ikväll, denna gång på Gina Tricot för 250kr bara. Hade tänkte köpa något för max 300 så för en gångs skull höll budgeten.. Nu blir det inga mer klädköp på den här månadens csn.. Men är fortfaradne sjukt sugen på jackan jag la upp för några dagar sen, men det är väl bara å inse att jag får gå i samma gamla slitna jacka i år igen :S.. Men nu ska vi inte tänka på det, nu är det att ladda inför fest om gäller :D


JobbPub

Ikväll är det pub på jobbet och jag har råkat hamna i den grupp som styr upp detta. Detta betyder att jag kommer jobba (frivilligt iofs) ikväll, kommer inte ens hinna hem emellan så undrar när jag kommer vara hemma ikväll. Antar att det inte blir så sent eftersom folket ändå ska upp å jobba imorn men man vet ju aldrig. Många har säkert småbarn hemma och ser detta som sin chans att komma bort hemifrån, lika bra att passa på å göra det ordentligt då!
Eftersom jag är rätt så ny i den här gruppen så fanns det liksom inget ansvarsområde för mig, men fick idag ett mail om att jag kommer hjälpa till att rätta frågesporten + att jag ska ta med, vänta på det, vänta på det (totalt taget från How I met your mother) 15 stycken pennor!!! Ojoj vilket ansvar :P
Fast självklart upstod det lite problem ändå eftersom jag inte vet vart man får ta såna saker å Dennis som jag brukar fråga om allt sånt inte är här idag. Som tur är så är det inte så många i vår korridor här idag så kunde smyga till kopieringsrummet och tömma skåpet på pennor, får hoppas ingen saknar dem tills imorn :)


Det hände verkligen!

OJOJOJ!! Det sjukaste av allt hände precis nyss, för max en minut sen, å då skojar jag verkligen inte.. Telefonen vi har på vårt kontor (som vi för övrigt trodde inte fungerade) ringde å skrämde livet ur oss. Vi tittar lite på varandra och undrar om vi ska våga svara. Jag sträcker handen mot telefonen och svarar Lina (hur svarar man i sin jobbtelefon, FOI, du pratar med Lina?), ingen säger något de första sekunderna så började fundera på om vi kanske drömde samma dröm ändå. Till slut blir det äntligen liv i andra änden och det visade sig att han bara ringt fel. Spännande dag det här! :)

Ny vinterjacka?

Har hittat en helt otroligt snygg vinterjacka som jag är så sugen på att köpa, men den är lite för dyr så om jag skulle köpa den skulle jag bara få dåligt samvete. Men egentligen vill jag ju ha en ny vinterjacka för den jag har nu har jag haft i många många år, så många så att jag inte ens minns när jag köpte den. Fick till å med laga den förra året för att jag skulle kunna ha den då med.
Men här är den. Hittade den på nelly.com
 


Har inte hittat någon hobby än

Ny vecka alltså inget att göra fram tills helgen, får inte ens träna längre eftersom jag äter penicillin nu igen men det är sista dagen imorn så på onsdag har jag inga ursäkter längre.
Det värsta med att inte ha något att göra efter jobbet är att alla de där småsakerna som man egentligen borde göra läggs på is det med. Eftersom jag är drottningen på att skjuta upp saker så har jag nu kommit på tankesättet "Men gör jag det här idag så har jag ju inget att göra imorn", det blir liksom en ond cirkel.
Tog tag i en del av mitt liv idag i alla fall, men självklart på jobbtid för jag var tvungen att skriva ut det å har inte orkat fixa nya patroner till min skrivare så hade ju egentligen inget val. Jag gjorde äntligen en intresseanmälan för att få plugga i Australien på RMIT i Melbourne nästa hösttermin. Alltså det jag har att göra nu är motiveringsbrev, fixa å greja med mitt CV, skaffa intyg från StuFF (om dom bara ville svara någon gång). Det är alltså dessa saker som läggs på is men jag ska verkligen fixa dem nu i veckan, ha det va ju nästan så jag trodde mig själv :P


Bäst just nu

The Killers - Human


Sorg i våra hjärtan

Jag kan idag med sorg meddela att vi aldrig mer kommer få sen denna vackra skapelse, jag kan idag meddela att MYSen är borta. Vart han nu är kan jag inte svara på men jag är säker på att Forre gjorde det rätta valet.
 Jag kommer ihåg första gången jag träffade MYSen, då va jag så ung å oförståndig att jag bara skrattade åt honom men med tiden växte sig den lilla vanskapade kreation in i våra hjärtan och vi kommer alltid att sakna honom. Första gången man fick prova på MYSen var en riktig upplevelse, för MYSen var alltid svårstartad och han gjorde ofta så att det blev svårt att se. Många gånger testade vi MYSens gränser och det kanske är därför han har mått som han gjort den senaste tiden och det ber vi om förlåtelse för, men man borde veta att denna lilla bil ändå var en terrängbil. 

Tillbaka

Nu är jag tillbaka efter ett litet uppehåll här samt ett besök hos föräldrarna. Jag tänker inte säga att jag äntligen är tillbaka i Linköping för det har varit helt otroligt skönt att vara hemma där jag knappt behövt lyfta ett finger plus att jag äntligen kunnat sova, kanske till å med lite för mycket.
Men i alla fall så är ju världen en väldigt konstig plats å ibland väldigt väldigt liten. När jag skulle gå på tåget ikväll ser jag Scherman sitta på tåget (bör tilläggas att Scherman å jag går i samma klass å har varit med i samma festeri så vi känner varandra väldigt bra). När jag kommer till min plats så ser jag just denne Scherman sitta på MIN plats, han hade åkt från Kalmar å alltså av 200 platser valt just den jag råkat köpa. Detta gjorde inte mig så mycket då jag kunde sitta i närheten å istället för att läsa hela resan som jag brukar så kunde jag nu sitta å prata skit med Scherman å Babben istället.
När vi nästan var framme i Linköping går en av personalen runt på tåget å frågar om vi ska med några bussar (även stadsbussar) då tåget skulle vara några minuter försenade. Både jag å Scherman skulle till Ryd och fick reda på att det skulle gå bra. När vi kommer dit bussen brukar gå ifrån ser vi inte skymten av bussen utan får istället vänta i 30min på nästa. Tack SJ å Östgötatrafiken för det underbara samarbete! Å jo, det där va ironi!


Dåligt besked

Så lagom till man kom hem till Smålandsskogarna för helgen lurar mamma mig att göra ett test där man får reda på vad man egentligen ska jobba med. Gissa vad jag fick för yrke? Jo, Sjuksköterska!!
För det första är jag livrädd för synen av blod, för det andra så mår jag dåligt över att andra mår dåligt, för det tredje är jag sjukt löjlig gällande att ta på människor jag inte känner. Men jag hade tydligen passionen så det måste ju va det jag ska bli. Dags att hoppa av Systemvetenskap å börja om på nytt som Sjuksköterska!


Aftonbladet förstörde ännu en rolig bild med en pratbubbla!

Jag vet att det är elakt men det ser ju så hopplöst ut för den :)



Om den bara inte hade suttit ner hade det nog inte sett lika roligt ut!


Snabbt eller långsamt

Efter att ha suttit å väntat på vårdcentralen i över en timme fick jag äntligen gå hem.. Å nu återstår ju bara frågan, ska jag ryka av det hemska plåstret (som är alldeles för stort för det pyttelilla sticket) snabbt eller långsamt?

 

Lättlurad

Så idag har väl inte varit en jättebra dag, hade jättesvårt att somna inatt vilket har medfört en sprängande huvudvärk som vägrar släppa. Fredda som alltid brukar vara så snäll fick den jättebra idéen att jävlas med mig idag. Igår hade han med sig några "småmackor" av seasomfrön tänkta med honung (vilket kan vara det äckligaste som finns). Han påstod att dom var jättegoda å självklart trodde jag honom. Alltså smakade jag en liten bit, men usch va hemska dom var. Kunde inte riktigt sätta fingret på vad det smakade tills han berättade att det var honung. Idag fick han för sig att lura mig genom att säga att det här var några andra "småmackor" utan honung. Egentligen trodde jag honom inte från början, men tänkte att det kunde det ju faktiskt vara, vad vet jag liksom :P.. Tog ännu en gång en pytteliten bit men spottade ganska snabbt ut den den här gången. Fredrik lutar sig tillbaka, skrattande och samtidigt väldigt nöjd!


Skönsång

Fredda och jag har rätt så omedvetet skapat oss vanan att när vi börjar bli lite småtrötta på eftermiddagen börjar vi spontant sjunga på någon låt. Låtarna har varit allt från Scatman till Sjung om studentens lyckliga dar. Idag föll "valet" på en gammal härlig studentvisa som är ett måste att sjunga på varje sittning. Melodi: Gärdebylåten, Refräng: "Nu ska vi ut och härja, supa och slåss å svärja. Bränna röda stugor, slå små barn och säga fula ord, teknolog" osv. Detta kanske inte var det bästa låtvalet vi kunde komma på idag, inte för att texten är som den är utan för att vi är omringade av teknologer här nere. Antar att vi får hoppas att de inte hörde oss..
Nu började Fredda vissla på Pippi Långstrump, borde nog lära han texten ;)


Otursförföljd

Allt jag rör vid just nu går sönder känns det som. I lördags när det var dags att cykla iväg till inflyttningsfesten upptäckte jag att jag hade punka på bakdäcket. Märkligt tänkte jag eftersom jag hade pumpat dem bara några kvällar innan plus att den fungerade hur bra som helst dagen innan. Men däcken är gamla så egentligen var det väl bara en fråga om tid.
Sen igår lyckades Dennis låsa ut sig igen, vilket betyder att jag ska snabbt som ögat ta mig ner till vasastan och släppa in honom igen. Eftersom min cykel var oduglig lånade jag Snjezanas, en damcykel med bakåtbroms = livsfarlig. Ner kom jag men på hemvägen hoppade kedjan mitt i en uppförsbacke inte alltför långt från Dennis. Men orkade inte gå ner till honom igen utan började leda cykeln hem. När jag kom hem var jag inte speciellt sugen på att ställa mig ute i mörkret med alla grannars ögon på sig medans jag fixade cykeln utan fick istället gå upp lite tidigare idag så skulle slippa gå till jobbet. Så andas ut Sneta, cykeln är lagad!

Dags att börja jobba igen!

Tjejkväll

Marie kom ju till stan igår å eftersom hon har bott och jobbat i linköping innan så känner hon ganska många här, därför fick vi bara en kväll med henne och självklart ville vi göra det bästa utav det. Anna hade som vanligt lagat hur god mat som helst som inte gick att sluta äta hur mätt man än var samtidigt som vi drack en massa vin tills vi nästan somnade. Något som är obligatoriskt när man har tjejkväll är ju skitsnack, då pratar jag inte skitsnack om personer vi känner utan mer allt mellan himmel å jord. Kvällen var perfekt och tack ni underbara som förgyllde den, det får vi göra om snart igen :)


Ärligt, jag måste skaffa en hobby!

Så eftersom jag inte haft så mycket att göra nu på morgonen så har jag lekt lite med den roliga sidan yearbookyourself.com. Frågan är bara vilken frisyr passar bäst??


1952                    1954                       1960


1966                    1968                       1974


1976                    1980                       1984


1986                    1996                       2000

Sist men inte minst, ursprungsbilden som mamma snällt nog döpte till "Balens häxa"

2005

Världens bästa Marie

Imorn kommer bli en bra dag. För det första kommer jag ta en lång å välbehövlig sovmorgon för att sen gå till jobbet enbart på möte. För det andra så kommer en av universums (vilket jag kan säga utan att överdriva) bästa tjejer till Linköping, en av mina äldsta vänner med namnet Marie. Vi kommer köra på en tjejkväll i riktig tjejanda med tre-rätters, vin, skitsnack å eventuellt lite spel också. Åhhh det va så länge sen jag såg henne så jag kommer knappt ihåg hur hon ser ut längre :P.. Får absolut inte gå så här länge tills nästa gång igen för isf kommer jag nog ner till Växjö å drar upp dig hit ;)


Gulp

Ojoj i lingonskogen.. Sitter just nu på praktiken å svettas för snart kommer HH för att hälsa på oss, därmed granska allt vi gör och lägga in sina åsikter så vårt jobb kommer försvåras gånger 1000 minst trots att han inte har något med det att göra egentligen. Eller på sätt å vis har han väl det, han ska ju ändå avgöra vårt betyg efter julen, men arbetsuppgifterna har ju FOI bestämt och skulle HH börja bestämma över dem så tycker jag nog att det är något fel någonstans. Usch jag bara svamlar nu.. Är nog dags att börja jobba igen.. Gulp

En bitter Lina

Klockan är mer än 22.45, samma tid som securitas kom hem till oss en fredag senast. Idag är det onsdag och jag hör väldigt väl grannarnas musik. Borde jag ringa?? Egentligen borde jag nog det, men eftersom jag vill behålla grannsämjan så gör jag inte det. Tycker det är lite trångsynt. Istället tänker jag snart lägga mig och muttra i sängen för att imorn åka till FOI ännu surare och eventuellt skrämma skiten ur Fredda så han inte vågar prata med mig mer, stackarn :P..
Har fortfarande inte kommit på någon hobby vilket också gör mig arg för jag har haft ännu en extremt tråkig kväll. Är nog i behov av ett projekt, gärna ett som tar tid.. Frågan är bara vad? Det tål att tänkas på.. Kanske kommer på något imorn när humöret förhoppningsvis är lite bättre :S

Freddas konstverk



Från början var det ett flygplan. Freddas kommentar efter konstverket färdigställdes: Försvaret har ingen känsla för detaljer.

Fairytale of New York

Jag vet att det är en jullåt men älskar den ändå, blir alltid glad av den


Trötta som få

Fortfarande kvar på jobbet å det enda jag å Fredda gör för tillfället är att sitter å sjunger I'm the Scatman (stavas det så?). Vi har båda sovit väldigt lite inatt för Fredda kom på att han var tvungen å trimma skägget kl 23.45 igår, tro mig han har mycket skägg så tid tar det:P.. Samtidigt ungefär såg jag på en film som jag absolut var tvungen att se, PS Jag älskar dig, om ni ska se den så läs inte boken före, boken är sååå mycket bättre. Men i alla fall så är vi väldigt väldigt trötta efter den här dagen och har svårt å koncentrera oss för tillfället. Fredda sitter å funderar på om han ska börja sälja korv efter kravaller eller inte, kanske en vinneridé, vem vet. Kan bli lite fortsättning på den fronten senare i livet. Vad gör jag då?? Just nu ingenting förutom att skriva här samtidigt som jag hoppas klockan helt plötsligt skulle hoppa fram ca 20 minuter så man kan få gå hem å sova en eftermiddagstupplur för det här med att jobba hela dagarna är inget vi filfackare är vana vid :S


Helgbilder

Det visade sig att vi inte kunde avgöra vem som var bäst, alltså blir det hårdträning till nästa match..

Men nu kommer några av bilderna äntligen upp




Date med brorsan

Om några minuter kommer storebror Dennis på besök, kvällen kommer bestå av ragger (raggmunk på ren svenska :P) och guitar hero då vi äntligen ska komma fram till vem som är bäst nu när jag äntligen har två gitarrer. Vi har kommit i princip lika långt i spelet och eftersom vi alltid spelar spel och tävlar mot varandra så är det ett måste att avgöra det en gång för alla, eller i alla fall till nästa gång. Måste börja med smeten nu så vi får mat i oss någon gång ikväll, ska försöka att inte röka ner hela lägenheten denna gång ;)

Lägger upp bilder från helgen ikväll!

Otur eller idioti?

Hm, vart ska man börja efter helguppehållet??
Fredag morgon: Vaknar sent. För ovanlighetens skull utan självförvållad huvudvärk. Sätter mig vid datorn för att se det senaste Greys Anatomy. Får hem det jag tror är det nyaste, reagerar inte på att det inte är det formatet dom brukar va i utan istället godtrogen som man är installerar det codec som behövdes. PANG säger det i princip och mitt virusprogram får fnatt, det hittade infekterade filer överallt.. Blir självklart förbannad dels för att datorn var relativt nyformaterad samt att jag inte tänkte mig för, men tar det några timmar varje morgon för hjärnan att börja bli duglig så har man ju i alla fall något att skylla på.
Eftersom Becka skulle komma kl 13.30 till stationen så hade jag inte så mycket tid för att få bort viruset på, så istället fick det rota in sig ordentligt i systemet för att sen ta itu med det på söndagen igen. Så igårkväll (söndag) kunde jag äntligen ta tag i det igen, men inget av mina försök att få bort det lyckades. Det var bara att börja formatera om datorn IGEN. När väl det var klart var det bara att installera alla program igen, men någonstans under installationerna och grejander så skrivbordet ser ut som det ska igen så hände en ny grej. Mitt tagentbord pajade, inget jag gjorde hjälpte där heller utan istället fick jag acceptera att min kära tagentbord sen 6 år tillbaka hade till slut lämnat mig.

Snacka om I-landsproblem :P


För er som inte läst aftonbladet idag

Kvinna satte folk i koskräck..

Utklädd till ko jagade hon barn i Ohio. Polisen grep henne när hon iklädd ko-kostym jagade små barn. Efter två dagar i fängelse var Michele Allen fortfarande klädd i sin annorlunda outfit.

- Sug mina spenar, skrek hon åt vakterna.

Michele Allen, 32, väckte stor uppmärksamhet i Middletown, Ohio, när hon berusad bestämde sig för att utklädd till ko ge sig ut på stan. Egentligen skulle hon skulle göra reklam för ett nöjesfält med spöktema. Men hon kom på andra tankar och under den minst sagt vilda eskapaden lyckades den berusade kon stoppa trafiken, urinera offentligt och skrämma små barn.

- Det är lustigt. När jag tänker på halloween eller spökturer så tänker jag inte på kor som läskiga, men den här var det, säger Mark Hoffman vid polisen till New York Post.

Inga kläder under

När hon greps av polisen togs masken av, men dräkten fick Michele Allen behålla.

- Det visade sig att hon inte hade några kläder på sig under den, säger Hoffman.

Efter två dagar i fängelse var Michele Allen fortfarande klädd i sin minst sagt annorlunda party-outfit.

- Sug mina spenar, skrek hon åt vakterna.

Michele Allen har dömts till en månads fängelse för förargelseväckande beteende. Enligt domaren är hon dock i första hand en fara för sig själv och inte för allmänheten.


Fel men ändå så rätt

Vad kan det här handla om? Självklart min svåra kris med att jag inte har några vita kläder tills på lördag. Mitt i jakten hittar jag den finaste klänningen jag någonsin sett, gissa vilken färg.... Lila så klart. Med svart spets över hela klänningen så det lila lyste fint igenom. Jag har alltid sagt till mig själv att om jag hittar en ny klänning som jag alltid älskar så ska jag köpa den även om jag måste ringa hem till mamma å gråta för att pengarna helt plötsligt tog slut. För när det väl är dags att hitta den där klänningen inom några dagar så finns den ju självklart inte där. Alltså lika bra att passa på.
Men hittade iaf något vitt, kort klänning som jag måste ha leggins under typ. Men har en chans till på mig för att hitta något annat å det är på fredag. Becka ville shoppa när hon kom hit så kan ju inte göra henne besviken ;)..

På jakt efter vitt

Sitter nu på jobbet och har en timme kvar att jobba på. Men på något konstigt sätt så har vi redan hunnit med veckans arbete, i alla fall det mesta. På måndag ska vi rapportera till chefen om vad vi har gjort och även få feeback på det vi gjort så vem vet, det kanske visar sig att vi har gjort helt åt helskotta fel men man lär sig väl av sina misstag va?? :S

Efter jobbet ska jag hämta Forres bil hemma hos Babben vilket betyder att jag måste lämna cykeln där för att sen gå till skolan/jobbet imorn. Egentligen skulle Babben ha gått från Ryd hem men eftersom han fyller år idag tänkte jag att jag skulle vara lite snäll, Grattis Babben!
Igår blev det helt bestämt att vi ska på Lagens Änglar på lördag, detta är en fest där man ska ha vita kläder på sig vilket i sin tur leder till PANIK. Jag äger som mest lite vita tröjor, de flesta som jag brukar svettas i på gymmet, alltså blir det shopping direkt efter jobbet med Sneta å Lena, därav lån av bil. Jag ska försöka hitta mig en vit klänning inom rimligt pris om det ens är möjligt den här tiden på året. Skor behöver jag som tur är inte tänka på för en gångs skull, för köpte ju mina supersnygga knytslingerskor (bra namn :P, men hittar inte rätt ord så slog ihop många istället) som jag köpte till togafesten förra terminen. Vad kan man mer behöva? Vita leggings så man inte behöver frysa ihjäl på hemvägen kanske??


RSS 2.0