"Stanna hemma vid sjukdom"

Överallt här (speciellt i skolan) kan man se skyltar där det står "stanna hemma vid sjukdom" så det var precis vad jag gjorde imorse. Vaknade upp med feber, en genomtäppt näsa och ett huvud som bara dunkade. Morgonens föreläsning handlade ändå bara om saker jag redan har läst i Linkan så det gjorde inte så mycket. 
Senare under dagen började jag äntligen känna mig lite bättre och kunde sticka iväg på lunchdaten med Plamena (tjej från bulgarien) å efter det fanns det heller ingen ursäkt för att inte gå på eftermiddagens lab. Labben var även den upprepning från vad vi gjorde i databaskursen i Linkan, men den kändes ändå som en bra repetion för vad komma skall. Resten av kvällen kommer bestå av att läsa långa texter inför en tre-timmarsdiskussion imorn, blää. Vill sluta skolan nu :P

För övrigt har jag varit här i tre veckor nu och tiden går så sjukt fort för att hålla med vad Malin skrev i sin kommentar. Det känns som det va igår när jag stog utanför receptionen och inte visste hur jag skulle komma in. Får väl tänka positivt, snart sommarlov igen ;). Saknar er alla där hemma och tänker på er hela tiden. Hoppas ni har det bra i sommarvärmen.


Helgen i bilder

Jaha, då va det väl dags för en uppdatering igen. Maskeraden i fredags va väldigt kul, dock stannade vi inte så länge så hann inte ta kort på alla fina utklädnader. Min utklädnad blev väldigt uppskattad och alla ville låna min fina hjälm.



Men innan festen drog igågn stack jag å Anna till andra sidan Yarra river för att gå i den mysiga botaniska trädgården. Visst var den fin nu, men tror nog att den är ännu finare när alla växter är utslagna.



Dagen efter hade vi blivit bjudna på fotboll av en engelskman och norrman. Dvs australiensk fotboll. Skitkul sport verkligen, dock blev det en gnutta kallt ju längre matchen spelades. Resultatet på matchen blev 99-98 vilket var helt otroligt då vinnande lag gjorde sista målet i slutsekunderna. Så denna match pratas det väldigt mycket om just nu och sägs vara den matchen man aldrig glömmer, kan vi har mer tur eller :)



På kvällen satte Anna å jag oss på en pub där hon bor. Vi kände direkt att vi inte passade in och att alla som var där var stammisar. Efter att ha skickat ett "fyllesms" till Laura slöt även hon upp med oss. Det hela resulterade i en väldigt trevlig dag och kväll.



Å på söndagen stack jag ut till St Kilda för att gå lite på stranden med Julia. Det var väldigt vackert där ute och man kände att det inte var vilket land som helst.



Å nu sitter jag här hemma, lite småsjuk och försöker isolera mig så mycket som möjligt. Imorn är det skola igen, woho :S


Avslutningsfesten

Jaha, sista festen på re-o-week ska snart börja. Och temat är denna gång maskerad. Så frågan är ju då, vad har lilla lina klätt ut sig till?? Hm, eftersom jag är från skandinavien så självklart en VIKING!! Å jag måste säga att jag gör mig rätt så bra som viking :P.. 

haha eller inte :)

Re-O-Week fortsätter

Har äntligen fått ihop mitt schema. Kommer bara ha föreläsningar tisdag, onsdag och torsdag, med andra ord perfekt om man vill åka ut på helgresor.
Igår var det en barrunda som huset hade ordnat. Det va meningen att vi skulle få se lite av de ställen som studenterna brukar hänga på, men vi fastnade på den som är precis i huset bredvid. Det va en sjukt stor pub och det va hur kul som helst. Kan nog bli att gå dit flera gånger, ska tydligen ha väldigt billig och god mat också ;)..


Illamående

De jag festade med igår kom förbi å rövade bort mig till Chinatown nu på eftermiddagen. Chinatown här va inte speciellt på något sätt. Istället kan man nog kalla det för lite tråkigt. Det var bara lite lägre byggnader och restuarangen överallt. Självklart skulle vi äta på en och på något sätt lyckades vi välja helt fel. Maten smakade jättekonstigt och var inte gott någonstans. Plus att alla mådde illa efteråt och inte vill tänka på kinamat någonsin mer. Alla beställde inte kinamat utan en beställde känguru. Självklart var vi tvungna att smaka en liten bit och det va inte gott någonstans. Vet inte om det berodde på tillagningen eftersom det verkade som att de inte kunde laga mat där eller om det var själva grejen att man åt en hoppande sötnos? Men köttet var mycket mjukare än vanligt kött och det ska tydligen smaka som lamm, något jag tyvärr inte kan svara för.

Resten av kvällen ska spenderas med lekar och frågetävlingar. Något som självklart ingår i nollningen.


Överlevde första föreläsningen

Festen igår finns det inte så mycket att säga om egentligen förutom att det va jättekul. Kul att lära känna lite folk här i huset äntligen. :)

Hade min första föreläsning idag och den va väldigt intressant. Ännu en gång ska jag ge mig in i databasernas värld men det blir nog bättre denna gång eftersom föreläsaren verkligen fångar ens intresse så denna gång hoppas jag att jag lär mig något. Än så länge har jag bara sett fördelar att plugga här. Föreläsningarna är bara en timme långa, du kan själv välja ditt schema (inom vissa gränser) och än så länge har jag inte behövt köpa något kursmaterial. Med andra ord, precis så som det ska vara för en fattig student.

Har glömt bort att berätta att jag fått en rumskompis också. Hon flyttade in i lördags och vi lär känna varandra sakta med säkert. Hon är amerikan så jag kanske inte kommer hem med aussie-dialekten i alla fall :(. Men ska göra ett bra försök.

Köttbullar och "nollning"

Äntligen har jag hittat köttbullarna. Har letat sen jag kom hit men utan resultat. Det är inte direkt lätt att laga mat här, främst eftersom jag bara har två plattor och en micro, men även eftersom man inte vet vad hälften av allt är, plus att min frys inte fryser saker så om man köper något som räcker till mer än en gång så får man alltså räkna med att äta det tills det tar slut. Med andra ord kommer det bli köttbullar och makaroner i fyra-fem dagar nu, mumsigt.

Idag började "nollningen". Det är egentligen ingen nollning utan mer aktiviteter för oss nya i huset. Det hela började med lite information och sen en grillning. Och snart kommer det fortsätta med en fest med temat cowboy och indian. Typiskt att man inte har sin underbara cowboyhatt här då självklart. Men hittade en tygväst med fransar på och den gör ärligt talat att jag ser mer ut som en hippie än en cowboy, men den får duga. Man kan ju inte ta med sig allt hit när man bara fick ta med sig en väska :S..

Jakten på kängurun

Anna å jag har inte riktigt känt att vi är i Australien än eftersom Melbourne är en sån typisk storstad som finns överallt. Men för att riktigt få den där känslan att vi är i ett land med väldigt många speciella djur åkte vi en timme med spårvagnen. Vi hade ingen aning om hur det skulle se ut när vi kom fram, det kunde fortfarande vara den typiska citykänslan men det kunde samtidigt ha varit ödemark och dammbollar som blåser omkring på marken. Det va inget av detta. Det fanns några parker och en hel del grönområden och ett stort köpcenter som faktiskt var rätt roligt att gå omkring i. Med andra ord kunde jakten på kängurun börja.


Anna är här lite sur över att vi ännu inte hittat några hoppande djur :p


Istället hittade vi ett ställe att slänga flodhästarna som blivit över.


Å ett lite lustigt träd :S


Men efter att ha fått i oss lite mer hittade vi dom äntligen, hela åtta stycken och vi hoppade och skrek av lycka :)


Vi vågade inte gå allt för nära, har ju hört att dom kan sparkas rätt hårt :P


Äntligen i Australien!!



Svårhittad pub

Kvällen igår va lika trevlig som kvällen innan. Kanske till och med lite bättre då alla verkligen hade hur kul som helst. Anna (svensk) och jag började med att dricka lite öl här hemma hos mig för att senare möta Laura (australienska) för att gå ut på en pub som man inte hittar om man inte vet vart den är. Den va placerad på femte eller sjätte våningen och var i storlek med VilleValla i Linköping, med andra ord rätt liten. Men de hade en terrass där alla trängde ihop sig och det va jätteskönt att sitta ute en hel kväll mitt i vintern :P.. I baren hade de menyer till drinkar och man kunde beställa en "jugg", dvs en stor kanna med en drink som räckte till nio glas. Självklart valde vi detta alternativ och testade nog de flesta drinkarna som erbjöds. Efter några drinkar slöt två av Lauras kompisar från Brisbane upp med oss. Det första dom frågade oss var hur man säger "Mer öl" på svenska, vilket senare användes friskt av dem :). Men dom va jättesnälla och erbjöd även en plats på soffan om vi är i Brisbane någon gång, perfekt :).

Lite bilder ska självklart upp. Som vanligt är det klicka på de små bilderna för att se större.


Ajajaj

Vaknade upp idag och hade sjukt ont i armen. Den ömmade och en liten prick visade sig allt mer å mer. Under dagen har denna prick bara växt och växt och armen har nu växt sig till dubbel tjocklek och pricken till 6-7cm stort svullet område. Jag frågade mina kompisar som jag träffade på stan om dom visste vad det kunde vara men ingen visste så istället tog de med mig till apoteket där jag fick tabletter och salva mot vad de tror är något slags bett. Med andra ord tog det inte mer än 11 dagar för mig att bli biten i landet med flest farliga djur i världen.


Kanske inte det bästa kortet men storleken syns nog ändå.

Första festen i Melbourne

Titta på klockan. Eller i alla fall titta på när detta är inlagt och plusa på åtta timmar. Jag är hemma innan kl 1 på natten med andra ord. Jag har faktiskt varit hemma ett bra tag redan och jag är inte ens full ikväll. I vanliga fall skulle jag inte ens tro på detta själv utan jag skulle snarare tro att jag redan fylldedrömde men det är faktiskt sant. Jag tyckte faktiskt inte att det var en speciellt bra idé att bli full med massa människor man inte kände. Men däremot lärde jag känna en massa nytt folk idag och vi har redan bestämt att vi ska på Queen Victoria Market imorn. En jättestor marknad som har precis allt man kan tänka sig. Lyckades träffa en tjej som är australiensare och kan därför guida oss igenom marknaden utan att bli lurade på något sätt. Senare på kvällen kommer det bli utgång igen och denna gång till ett riktigt uteställe med en massa folk som man INTE har umgåtts med de senaste dagarna. Ser verkligen fram emot det, ska bli sjukt kul att få träffa lite lokalbefolkning och eventuellt få lite tips på upplevelser som turister i vanliga fall missar ;) För första gången sen jag kom hit känner jag nu att jag faktiskt kommer att ha det redigt kul här :). Dags att sova, nattinatt folket!

Rundtur

Idag var det enbart en rundtur på campus med på schemat. Detta va tydligen något jag inte kommer ha så jättemycket nytta av eftersom att min del av campus inte ens va med på rundturen. Min del av campus ligger nämligen ytterligare 10 minuters promenad ifrån de andra delarna. Men efter rundturen så hängde jag med en tyska, Julia, och kollade på ett rum till henne. Rummet visade sig vara jätteschabbigt och äckligt och man ville bara ta en dusch efter att ha varit där inne. Istället verkar det som att hon ska ansöka om en lägenhet här i Village och det verkar som att hon kan bli min rumskompis :).
Ikväll blir det fest för första gången på en månad för min del. Det är en välkomstfest för utbytesstudenterna och om utbytesstudenterna här är något som i Linköping lär det bli en hel del kul :).

Å till sist vill jag bara tillägga att det nu är förbjudet att ringa mig under era fester där hemma. Speciellt om ni bara vill säga att ni lyssnar på "Berätta det för Lina om du törs". Det är dyrt, inte bara för er utan även för mig. Så skicka istället ett sms!! PLEASE!!

Planerar Spring Break

Andra dagen gick galant även den. Fick ännu mer information nu och nu är själva informationsdelen helt över. Imorn blir det bara en rundtur på campus och sen självklart en välkomstfest för alla utbytesstudenter.
Delar av den information vi fick handlade om Spring Break och vad man kunde göra då. Jag har sedan länge funderat på att spendera den i nordöstra australien, dvs Brisbane och Carnes typ. Men har nu fått ett vad jag tror är ännu bättre alternativ. Att åka dit med 50 andra studenter och guider som är ansvariga för oss. Resan blir i så fall nio dagar lång och kommer innehålla fullspäckade dagar varje dag. Bland annat kommer resan innehålla dykning, båtturer, bumgyjump, strand och fest. Det jobbiga är att resan är rätt dyr å det är därför jag tvekar. Men samtidigt innehåller den så sjukt mycket upplevelser som man annars inte skulle göra själv. Plus att man har tryggheten att någon ser efter en hela tiden. Hmm, vad tycker ni? Är det värt det?

Första dagen avklarad

Sommar/Vinterlovet är över och förhoppningsvis har mitt sista skolår någonsin haft sin start. Klockan 8.30 mötts ca 250 förväntasfulla utbytesstudenter uppe på skolan och alla pratade med varandra. Det va alltid samma frågor också så har blivit väldigt duktig på att säga att jag är från Sverige, har varit här i en vecka, bor på RMIT Village och att jag studerar Systemvetenskap (vilket även här ingen fattar vad det är). Hur ska man försöka förklara något på engelska när man inte ens kan göra det på svenska? Menmen, träffade många trevliga människor från många olika länder och helt plötsligt känns det inte lika ensamt här längre. Än så länge en bra start på livet som en utbytesstudent.


IKEA!!!

Fick det värsta uppvaknandet idag. Brandlarmet gick och alla fick panik. Självklart visade det sig att det var ett falskt alarm, vad som utlöst det vet jag inte. Men det va ganska kul att se alla springa panikslagna i pyjamaser (heter det så i plural, känns fel). Menmen, efter det va det bara att göra sig iordning för dagen och sen börja promenaden mot Victoria Garden Shopping Center och IKEA :D.. Jag hade kollat ut hur jag skulle gå å det va i princip bara raka vägen fram. Jag trodde att promenaden skulle ta ca 30 min men det visade sig vara mer än det dubbla. Så när jag väl kom fram var jag skapligt trött i benen och hade helt tappat suget på shopping. Dock löste sig detta ganska snabbt när jag fick se de billiga priserna och blev istället som ett litet barn i en godisaffär, eller ja, mig i en godisaffär :P. Lyckades få med mig fem  tröjor, både tjocka och t-shirts, för ca 700kr WOHO. Inne på IKEA sen var jag självklart tvungen att passa på att äta lite svensk mat. Valet blev det självklara potatismos och köttbullar, mums. Å nu är jag hemma igen och ska försöka komma på hur resten av dagen ska spenderas. Blir nog att sova en timme eller två, ni är ju inte i vakna i sverige ändå :P

Traf by Intestigas

Såg den här reklamsnutten på TV alldeles nyss och har inte kunnat sluta skratta sen dess. Skitkul *fniss* ;)


Utforskat lite mer

För första gången sen jag åkte hemifrån för en vecka sen vaknade jag idag upp å kände mig relativt utvilad. Kan det vara så att man kan hoppas att jetlagen är över? Hoppas det. Stack i alla fall iväg en sväng på stan idag igen. Köpte mig en ny plånbok som hon sänkte med 10 dollar för att den hade en repa som jag fortfarande inte har hittat. Tog ju inte med mig några finare skor heller så självklart var detta tvungen till att inhandlas ;). Kommer nog behöva en stor garderob om jag ska få plats med alla skor sen :P. Förra gången gick jag mest längs gatorna och försökte orientera mig men denna gång gick jag faktiskt in i köpcentrumen och shit vad stora dom är. Det finns hur många roliga butiker som helst. Å på en gata som lika gärna kunde varit en slaskig gränd hittade jag en bokhandel som säljer böcker på utländska språk. Tyvärr va denna stängd, men ska absolut utforskas någon gång i framtiden. Men på denna "gränd" var det proppfullt med människor och var fylld med matställen från världens alla kanter, förutom Sverige dvs, blir nog inga kroppkakor här :(.
Imorn tänkte jag ge mig ut ännu längre bort från min lilla säkerhet i lägenheten. Har nämnligen fått nys om en galleria som är lite mer i ens egen prisklass, å det bästa av allt. IKEA ligger där ute :P. Varför sluta handla svenskt när man är i ett annat land :P


Oväder å kallt

Dagen har bestått mycket at slöande idag. Min jetlag vill inte ge med sig men ska nog fixa det snart också. Hade planer på att ge mig ner på stan idag men det har varit sjukt dåligt väder här idag så dom planerna sprack rätt snabbt. Istället kom jag på att det andra sovrummet hade mycket bättre utsikt så bytte lite smidigt :). Så istället för att titta in i en murvägg ser jag istället ungefär det som kortet i några inlägg sedan visar å jag njuter för fullt. Helt plötsligt känns det som att man har kontakt med lite folk trots att jag inte orkat ta kontakt med några än. Får se om imorn blir dagen då jag går ner till de gemensamma utrymmena. Måste bara piggna till lite så man inte skrämmer dom allt för mycket :P.

Citygirl

Igår blev det ingen rolig dag. Hade en sjuk jetlag å kom inte upp ur sängen förens kl15 då hantverkaren knackade på. Efter att ha tittat på den lösa listen han skulle fixa försvann han och kom inte tillbaka. Han sa att han bara skulle hämta några saker så självklart trodde jag att han skulle komma tillbaka. Istället knackade han på imorse kl 9. Å eftersom jag fortfarande går efter Sverigetid så fick jag väl sammanlagt 3h sömn inatt. Men det var nog bara bra, då kanske man kan somna lite tidigare ikväll. Resterande tid av dagen har spenderats genom att leta runt i stan. Tanken var att jag skulle gå till en vodafoneaffär å sen till en coles (mataffär), men inte någon av dem fanns där de skulle enligt kartan. Men istället hittade jag skolan och den byggnad jag ska till på tisdag när det kör igång. Och samtidigt hittade jag själva city med massor av affärer. Jobbigt att det skulle vara så nära skolan, kan nog bli några svängar förbi där :P.. I city gick jag omkring på måfå bara, men visste hela tiden vart jag var å hur jag skulle komma hem så det känns som man börjar förstå gatusystemet äntligen. Men när jag gick omkring där stötte jag på både en vodafoneaffär och en coles. Så ett nummer är införskaffat och mat för kvällen fixat. Ibland ska man ha tur :). Å ännu mer tur hade jag när jag upptäckte att spårvagnarna gick direkt från centrum till utanför lägenheten, score :).. Nähä, det får nog bli allt för den här gången. Än händer det inte så mycket här men hoppas det ändrar sig snart. Hoppas ni har det bra i regniga Sverige!

Hello Melbourne

Jag är äntligen här, eller egentligen har jag varit här i ett dygn (minus några timmar) men igår när jag kom fram var det bara att börja packa upp å försöka få ordning på livet här. Plus att det var kväller å ett försök att vända dygnet skulle göras. Försöket misslyckades brutalt å jag låg vaken till 6 imorse å tvingade mig upp kl 12 i hopp om att jag ska kunna sova bättre ikväll.

Men kanske inte i den enden vi ska börja nu. Flygresan var självklart en pest av rädsla. Varje gång det kom lite turbulens slängde jag mig på säkerhetsbältet och började hyperventilera typ. Nä kanske inte va så illa faktiskt. Det gick mycket bättre än jag trodde det skulle göra. Självklart va jag rädd men det gick å koppla bort för det mesta. Tre turer upp å ner blev det och på den sista sträckan hade jag en helt otrolig tur. För det första var jag nära att missa planet eftersom det förra planet var rädd för lite åska. För det andra uppgraderade dom mig till Business class :D.. Så bortskämd som man blev där har jag nog aldrig blivit i hela mitt liv. Det började med en varm handduk som doftade lavender, mycket godare mat (om man nu kan kalla flygplansmat god), ständig uppassning, ryggmassage i stolen, riktigt täcke å kudde. Å så kunde ju självklart stolen göras till en säng. :)

Väl i Melbourne hade jag beställt en hämtningstjänst som skolan bjuder på. Men detta hade dom tydligen glömt att beställa så jag fick ta en taxi istället. Men det gick det med och fram till boendet kom jag. Eftersom det va sent på kvällen så fanns det självklart ingen i receptionen och alla dörrar var låsta. Jag hittade en person att fråga och fick tag på ett nummer till en ansvarig boende. Då visar det sig att jag inte kan ringa några lokala nummer här från min mobil. Killen som gav mig nummret hade redan försvunnet så nu var jag helt ensam igen. Till slut såg en tjej att jag såg lite vilsen ut och kom ut å ringde upp den ansvariga åt mig. Tur att det finns snälla människor :). Den ansvariga kom ner och visade mig upp på rummet. Det är inte lika fräscht som jag hade trott men det duger absolut. Hoppas bara jag får en rumskompis snart för det känns lite ensamt här.


Den fina utsikten från balkongen

JumboJet

Idag började resan, flytten eller vad man nu ska kalla det. Har velat vända många gånger under tiden, men något har ändå fått mig att fortsätta. Det finns ingen att hålla i handen, detta är något jag måste göra själv. Mamma har frågat mig många gånger ifall jag inte ångrat mig någon gång å ärligt har jag faktiskt inte gjort det förens idag. Fast det är inte själva tanken på att inte känna någon i ett annat land som skrämmer mig utan flygningen. Har alltid hatat å flyga å med tanke på alla plan som crashat de senaste veckorna har det knappast blivit bättre. Men nu sitter jag här på ett vandrarhem på arlanda, efter att ha blivit sparkad på under tågresan upp å blivit utskälld av busschaffören eftersom jag inte såg att hon öppnade bakdörren åt mig (lätt å veta liksom), ett vandrarhem som är en gammal jumbojet. Min "rumskompis" har inte kommit än å jag hoppas verkligen att jag får behålla rummet för mig själv. Rummet är placerat precis vid vingen å det är en ganska härlig utsikt, dvs om man bortser från motorvägen och flygplatsens baksida :P. Nu återstår bara att försöka slappna av lite (yeah right!) å få lite sömn (never gonna happen) innan flyget går imorn kl 7.25. Än en gång säger jag detta å jag kommer nog säga det igen. Kommer sakna er alla så otroligt mycket, ses efter julen igen.


Väskan packad på rekordfart

Är det verkligen sant? Kan det vara så att jag är färdigpackad, eller ja dvs den stora väskan? I princip ja. Hur mycket den väger vet jag inte än å vågar nog inte ta upp den heller. Men själva väskan väger caq 5kg enbart så borde väl inte kommit upp i 15kg tycker man. Sjävklart är SM-tröjan å SunTrip-tshirten med. Man måste visa vem ens rätta är liksom ;).. Men det som jag nog är mest stolt över ändå är nog den otroligt fina lila färgen på väskan, nästan exakt samma färg som i mitt gamla rum i Ryd.


Dags att packa

Jaha, alla kompisar är hejdåade å det va tårfyllda hejdå varje gång. Vet att det bara är ett halvår det handlar om men har inte varit ifrån mina vänner så länge någon gång så kommer sakna dem massor. Självklart gäller detta familjen också!
Men idag är det äntligen dags att börja packa. Det jobbiga är att jag bara får ta med mig en väska, dvs 20kg + handbagage. Så hur ska man kunna välja ut kläder för en väska när man i vanliga fall brukar packa ner mer än så för ett jullov?


Soleksem sucks

Helgen bestod typ enbart av att sola framsidan, något som resulterade i att man var rödare än en kokt kräfta. Idag har huden börjat flängas på en hel del ställen å istället visat ett stort härligt soleksem på bröstet. Det kliar å svider å jag vill inte vara med längre. Men nu när det röda äntligen har börjat lägga sig å man vågar sig ut i solen igen var det istället dags att bränna baksidan för att jämna ut färgen lite. Med andra ord har jag nog lite mer soleksem på ryggen att se fram emot nästa vecka. Å eftersom jag inte kommer känna någon i landet jag kommer befinna mig i vid tillfället lär jag helt enkelt få stå ut med dom. Man vill ju inte bli ihågkommen som hon som bad folk SOM HON INTE KÄNDE smörja in hennes rygg! :P


Happy Ending

Man börjar sjunga på en låt, tycker låten är sjukt bra... men kommer inte på varken låtens namn eller artist. dessutom är man inte helt säker på alla orden i texten utan gissar sig fram när man gogglar det sen. Tog mig en halvtimme att hitta denna låt å nu ska den banne mig inte försvinna igen.


Välkommen till världen

Den första juli är en alldeles speciell dag. Kl 00.48 kom det nämligen en liten ny kille till världen. De stolta föräldrarna är mina nära vänner Therese och Björn som mår bra och inte kunde vara lyckligare. Tyvärr hinner man inte träffa den här snyggingen innan jag far iväg men får ta igen gosandet vid jul :). Är han inte helt underbar efter bara en timme i den stora vida världen :) Nu är ju bara frågan, vad ska han heta? Imorse hade han inget namn men är säker på att han inte blir kallad lillkillen så speciellt länge till.


Åhh, kan inte sluta titta på kortet :)


RSS 2.0