Inbrott i SAKS-rummet

Vårt sektionsrum har för andra gången på ett halvår drabbats av inbrott. Dörrlisterna var också denna gång helt förstörda och vårt lås har bytts. Det är jävligt tråkigt att folk inte kan lämna våra saker ifred, det kostar nämligen oss flera tusen att laga skiten igen, iofs går det säkert på försäkringen men vi måste ju lägga ut tills dom pengarna kommer in ändå..
Iaf så hände det här troligen någon gång under fredagskvällen, alltså måste det ha varit någon med nyckel in i Kårallen eftersom byggnaden ska vara låst. Ett gäng såna nycklar finns det självklart eftersom alla sektioner har ett visst antal.
Vi hade även denna gång lite tur i oturen då det inte verkar som om något fattas.. FÖRUTOM.... ett litet kassaskrin som fanns i vårt låsta skåp, inbrottstjuvarna måste haft bråttom eller nåt för det verkar som om de inte kollade i skrinet då de hade upptäckt att detta var tomt. Som sagt, antingen hade de väldigt bråttom eller så var de bara väldigt tröga. Hur det gick för de andra sektionsrummen som också blivit drabbade vet jag inte, men hoppas ändå ni hade lika mycket tur som vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0