Anna och Lina leker turister

Det är precis vad vi gjorde igår. Eftersom vi faktiskt bor här anser vi oss inte vara tursiter utan faktiskt ingrodda storstadsbor som bara råkar komma från ett annat land. Men eftersom vi ändå vill se så mycket som möjligt av denna stad vi bor i åkte vi igår upp i Eureka tower. Detta betyder alltså att vi åkte upp i ett höghus som folk faktiskt bor i, hur det kommar jag aldrig förstå för att stå där uppe på 88e våningen var ingen dans på rosor direkt. Men det va samtidigt väldigt coolt att kunna se hela Melbourne och se dess storlek.




Efter det satte vi oss på en turistbuss där vi fick se ganska mycket som vi redan sett men även lite hintar på vad man kan göra här mer :). Det vi fick även reda på att det verkar som att Melbouriter har en förkärlek till Batman


Denna dag har än så länge bestått av databasplugg. Ganska kul att sitta å pyssla egentligen men samtidigt sjukt frustrerande eftersom jag får så lite att funka :P. Men senare beger Anna, Plamena å jag oss mot Glen Iris för att hälsa på Julia för att se om hennes housemate är så konstig som det påstås :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0