Sen sist

Fyra dagar sen jag bloggade sist!!! Usch, va dålig jag är. Ber så hemskt mycket om ursäkt, det ska inte hända igen. Eller jo, nästa vecka troligen för då blir det semester :D:D:D:D

Men i alla fall, sen sist har vi hunnit med lite shopping i superbilliga outletaffärer, bio (Inglourious Basterds, ja det stavas så), födelsedagskalas, lite häng hos Anna, australiensk bowling å lite halvsegt pluggande. Shoppingen utfördes i Docklands, ett område här som är känt för sina outlets, restauranger och barer. Plus att det ligger väldigt fint till vid floden, så allt i ett kan man väl säga.

Inglourious Basterds, ja vad ska man säga om den. Den var väl bra för att vara en Tarantinofilm kanske. Det var inte så mycket slakt som det brukar vara men när det väl var något blodigt så var det rätt brutalt. Blod+Lina=Illamående. Detta kan man väl typ kalla uppvärmning inför kvällen när det var dags för födelsedagskalas. Det var kanadensiska Lauren som fyllde år och vi blev ett ganska stort gäng som firade henne med italiensk mat och vin i mängder.



Lördagen spenderas i princip hela dagen hos Anna, fick äntligen se alla hennes housemates och vi spelade till å med australiensk bowling med en av dem. Å nej det har absolut inget med käglor och ett stort klot att göra. Istället har man två kulor/bollar som inte är runda. Spelet påminner faktiskt lite om boule, bara att dom här kulorna har en vikt på ena sidan som gör att den inte går rakt. Det är lite taktik i spelet men det var faktiskt väldigt kul även detta. Sen så visade det sig ju att Anna å jag faktiskt var naturbegåvningar på detta, typ i alla fall :p


Senare på kvällen träffade vi Julia på stan, tror att Julia ville ha en liten vild kväll men varken Anna å jag var speciellt sugna på det efter föregående kvälls bravader. Gårdagen däremot spenderas med att inte sätta en fot utanför dörren. Skulle plugga hela dagen, men blev mest att söka fakta på nätet så är väl alltid något. Å idag blir att försöka ge sig på australiensk fotboll igen. Med andra ord är det bara att välkomna nya blåmärken :)

Kommentarer
Postat av: Nina Josefin

Australiens fotboll är grejer det ;)

2009-08-24 @ 05:26:16
URL: http://ninajosefinl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0