Inte (lika) förvirrad längre

Jaha, då var den eviga frågan löst. Jag är numera nio timmar före Sverige och den 25/10 kommer det ändras ännu en gång, men då till 10h. Hade inte reflekterat över att dom ställer om tiden annorlunda här nere. Men egentligen är det väl inte så konsigt, det är ju ändå vår här.
Annars var kvällen igår väldigt kul. Vi gick inte ut å letade efter dom gömda barerna. Det va många som inte var med under kvällen som vi vet är sugna på att göra samma sak så vi sköt upp det å stack till Brunswick street istället. Tyvärr kan jag inte lägga upp några bilder just nu för jag har "råkat" ladda ner lite för mycket den här månaden. Men det är väl knappast mitt fel att alla bra serier började nu :P. Så därför sitter jag nu med modemhastighet i princip, å det suger big time.
Men en rolig sak som hände igår var att under förfesten så gick vi lite från olika lägenheter å på något sätt hade Lauren kommit efter å började leta efter lägenheten helt själv. Å inte är hon lat inte, så hon tänkte att trapporna blir ju bra att använda istället för hissen. Bara det att alla trappuppgångar i det här huset är inte att lita på. Det finns nämligen en som är väldigt svår att komma ut ifrån (testade den första dagen jag va här :P) å självklart var det den hon hittade. Men inte bara det, när hon äntligen hittade en dörr som var olåst så gick hon självklart in där. Men denna dörr var bara olåst från ena hållet och det finns inte något sätt att komma ut ifrån. Hon ringer mig å ber mig komma å släppa ut henne, eftersom jag själv hade gått vilse där inne hade jag en svag aning om att det va den trappuppgången hon var i. Å självklart var det så. Å shit vilket läskigt ställe det var där nere. Jag förstår verkligen att hon var rädd :)

Idag blir det inte så mycket spännande. Ska ner å handla lite mat, det ska bli tacos, mums. Å ikväll kan det nog bli en filmkväll uppe hos Kat och Lauren. Vi ska äntligen se The Proposal :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0